Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

ANUNȚ CĂTRE ADMINI !! Trebuie trimisa o noua parola pentru ca accesul dvs. sa fie din nou activ. Link

CineEU?!

Members

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About CineEU?!

 • Birthday 02.03.1929

Alte Informații

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

113 profile views
 1. Bun venit in: COMUNITATEA- CS.CSFREE.RO !

 2. In atentia lui Argo. ********** Nume : CineEU?! Nume admin reclamat : (4game)wanted & RauL Motiv : (4game)wanted - a sters mesajele de injurii ale adminului RauL si nu mi-a raspuns la reclamatie, nici macar un avertisment pentru injuriile de pe forum si banul dat aiurea. Link reclamatia anterioara: Vreau sa analizezi indeaproape raspunsul acesta si reactia fondatorului care sterge mesajele de injurii postate de admin RauL. Mesaj sters de (4game)wanted ( injurii RauL pe forum ) : 1 . https://imgur.com/sxAv9Br 2. https://imgur.com/6dtqzfk . Doresc la aceasta reclamatie sa primesc un raspuns doar de la Argo , nu am chef de bisericutele voastre virtuale facute pe server ca sa formuleze un raspuns, intrucat se pare ca e foarte greu pentru unii sa ia o decizie care sa para cat de cat profesionala , pe un forum unde se doreste creeare unei comunitati. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar va rog sa va abtineti de la comentarii si doresc ca fondatorul serverului sa se uite cand are timp. Va urez o zi buna si spor la joaca
 3. Daca asta iti este nivelul, nu o sa intru in polemici, astept un superior sa ia o decizie in privinta ta! O zi frumoasa si tie.
 4. + Jignirea editata de pe forum: https://imgur.com/KfssgJ4
 5. Azi ce am mai zis ? vreau printuri , si vorbeste frumos, nici pe forum nu esti in stare sa respecti regulamentul, thumbs down!
 6. asa va plangeti de toti jucatorii care intra si va e frica sa iesiti din baza mai acceptati si nu sunteti cei mai buni jucatori si nu mai da banuri aiurea.
 7. Merge super bine , sa fiti atenti pe viitor sa nu va ´´ taie din resurse ´´ , se practica destul de des, dar fiind clienti noi la ei banuiesc ca vor sa si ramaneti.
 8. eram doar eu si tu ieri pe serverul vechi , pe mapa 35_hp si ai intrebat cine a bagat mapa ,atat, nici nu stiai ca exista un IP nou la server . Vreau dovada, asa pot sa vorbesc si eu si sa scriu ce doresc. Astept dovada ,daca nu recomand P1 si chiar remove intrucat ai destule abateri.
 9. Nume : CineEU?! Nume admin reclamat : RauL Motiv : Ban fara motiv Dovada : https://imgur.com/4fSPdwS
×
×
 • Create New...