Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Skull

Veteran

Skull last won the day on April 10

Skull had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Skull

 • Birthday 12.11.1995

Alte Informații

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skull

  Unbanned Aiurea!

  sa va mai zic o chestie, poate ati observat sau faceti acest lucru, nu mai mult ex cu cccp cand i"am dat hs in B, mereu la inceput de runda, ca sunt la ct sau tero in cazul asta mereu dau pe acolo prin zid cat ca din baza sau din tunel, cum am specificat t sau ct. daca ati vazut cand am luat fh inainte sa il iau pe cccp m"1am tras in spate, inainte sa ies din tunel in baza am tras 3,4 gloante la siguranta prin cutia din colt, ca acolo mai stau si eu, daca ati vazut demo ati observat sau nu se pare ca ma uit stanga dreapta dupa colturi, de ce? ca am wall nu?:)), pe urma urmatoare runda l'am luat pe cccp in picioare frate ca altcumva nu amveam cum, prin 2 gloante, daca ma lua el pe acolo cu awp, avea el wall?, pe urma cand am plecat de acolo si am mers pe lung se auzea clar ca era f8 acolo stiam ca era de al meu dupa sunet si inainte sa ma arunc in goapa a aparut o grenada, m'am intors la fix crezand ca e fh, dar era he, dovedeste ca am wall nu? daca m'am intors, in fine, fiecare cu parerea lui! doar sper sa se rezolve treaba in mod serios, parerea mea? nu e ok treaba adica ma refer nu am nimic, joc de atat timp pe sv, cunosc si ma cunosc jucatori de pe sv! vechi ma refer care ma stiu si stiu cum joc! O seara buna!! ps: daca aveam cv si eram un parlit de jucator cu cod nu faceam atat tam tam!
 2. Skull

  Unbanned Aiurea!

  e parearea ta Q4, dar joc tot timpul la sunet! si ce e asa wow la 3 focuri?? sunt care dau din unu direct hs si te miri de unde sau cum a putut! a fost noroc sau efectiv joaca bine ce a fost dar no, cum am mai zis e parea voastra! joc de mult pe sv, probabil sti, ca eu te stiu de cand am intrat sa ma joc pe sv asta acum un an si cv aproape 2!
 3. Skull

  Unbanned Aiurea!

  nu am ce sa ascund, in fine e parerea vostra, cum am mai zis, joc de mult, cunosc stilul de joc in mare parte a jucatorilor mai vechi, de ex cum ati zis de cccp, ii vechi pe sv, are un an si cv sigur! in fine e parea voastra dar va zic sincer ca nu am ce sa ascund ca sunt atat de multe sv dar aici joc de aproape 2 ani! tot aici!
 4. Skull

  Unbanned Aiurea!

  Sincer zic cand vorbesc canu am nimic, joc la sunet de ani de zile, admini vechi, moderatori si fondatori si asa mai departe ma cunosc, am avut admin si am renuntat ca nu e de mine meseria asta, am preferat sa raman cu slot, repet, joc la sunet de ani, am casti scumpe, ft scumpe, sunet colegi, mai mult nu stiu ce sa zic! sper sa serolve treaba! spor!
 5. NUME ; SKULL IP / Steam ID: Motivul: WALL Dovada (demo, ss, etc): https://postimg.cc/vxvMM6XC sper sa se poata rezolva!
 6. Nume : Skull ip: 82.79.225.87 Motiv: nu mi se salveaza pozele, am sa instalez alt cs, daca se poate un link cu cs care credeti ca e bun si se salveaza pozele, ms!
 7. Nick: Skull Skype: Folosești Whatsapp pe telefon?: Da Vârsta: 23 Experiența admin: zero Cuvintele cheie din regulament: aleg,cs,free Ore jucate pe server: 8 zile si 22 de ore Like la pagina noastra de Facebook? Da Poți dona paypal? Nu Poți dona SMS? Nu Alte precizări? cum am mai spus si mai in sus, nu am avut niciodata admin pe nici un sv, dar sper sa invat repede si sa ma incadrez in standarde! multumesc!
×
×
 • Create New...