Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Capshunica

Girl

Community Reputation

61 Excellent

3 Followers

About Capshunica

 • Birthday 14.04.1993

Alte Informații

 • Gender
  Female

About Me

 • About me
  “E mai bine să scrii pentru tine însuţi şi să nu ai public, decât să scrii pentru public şi să te pierzi pe tine însuţi”. (Cyril Connolly)

Recent Profile Visitors

218 profile views
 1. ....nici nu stiu ce sa zic! nu pot sa-mi dau seama calumea din acest demo, partial pot sa zic ca ar avea ceva la buton dar in demo nu am cum sa-mi dau seama pt ca muta camera fix cand era punctul culminant, se juca cu esp-ul....deci CURAT in acest demo desi ramai sub lupa!
 2. CONTRA! [CsFREE] S1mple a jucat pana acum 2 zile 13 ore 12 minute! astea stand afk si cu un limbaj minunat!
 3. Nick-ul tău: Capshunica Prenume: Alina Vârsta: 26 Locaţia: Iasi Ocupaţie: Vanzari Jocul(rile) preferat(e): counter-strike 1.6/GO, Dota 2, LOL, MU, etc. Hobby-urile tale: gaming-ul, filmele si Ringo! Interese: sa ajung pe Luna! Descriere personala: Unii ma vad cu ARIPI, altii ma vad cu COARNE! O frază de sfârşit: Am puterea de-a rezista in timp, si forta de a continua sa spun tot ce simt! Poza (Optional):
 4. CONTRA! Varsta prea mica + putine ore!
 5. @Dracula ti-am zis sa iti pazesti bucutele =)))))
 6. nici sa nu mai discuti cu mine! =))))
 7. @florin e usor sa spui totul din afara, te invit in staff sa vezi cum decurge totul, stii vorba aia "schimbarea incepe cu tine"! cat despre datul adminului aiurea, crede-ma ti-o spun din experienta, doar asa ne dam seama cine este bun, cine ramane, cine merita, daca nu incercam nu o sa aflam/sti niciodata ce fel de persoane sunt sau cat de exeprimentate sunt si cate imbunatatiri/schimbari pot aduce serverului! Activitatea mea de exemplu nu poate sa fie non-stop, eu muncesc de dim pana seara la fel ca altii, unii lucreaza mai mult decat mine....fiecare isi face prezenta pe server cum ii permite timpul, intram sa ne bucuram si sa ne relaxam nu sa ne batem in top-uri la playeri si activitate! P.S: pentru cei care vor sa schimbe ceva din afara, lasati propuneri cu ce ar trebui noi adminii sa facem pt acest server si, cine stie, poate o sa le aplicam
 8. se vede si cum vorbesti aici, dar te miri de ce ai luat remove si ni-l bagi pe blue in ochi. lumea a fost aici inainte de a plecat blue, deci nu mai vorbi aiurea ca nu te scoti mentionand numele lui la fiecare post!
 9. ai primit remove pentru cum ai vorbit cu Wanted, este o diferenta enorma!
 10. eu zic sa iti vezi tu de treaba ta, atata timp cat nu ai fost de fata, nu ai niciun drept sa te bagi! P.S: CITESTE REGULAMENTUL!
 11. tu pentru ce te bagi notorius? ai fost de FATA sa stii despre ce este vorba?