Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 93.114.82.28:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

SALAM^mZq

Veteran

SALAM^mZq last won the day on December 6 2019

SALAM^mZq had the most liked content!

Community Reputation

508 Legend

About SALAM^mZq

 • Birthday 27.03.1989

Alte Informații

 • Gender
  Male

About Me

 • About me
  Nu lasa capul plecat indiferent de situatie ;)

Recent Profile Visitors

800 profile views
 1. Hai noroc scuze ca am postat dupa ce ai inchis topicul Dar vreau sa zic Domnule MISI tu joci de atata timp pe sv si sti regulamentul da? Si vi aici cu afirmati de de 2 lei si cu plangeri aiurea Stiai ca nu ai voie sa joci cu alt nume decat cu nick care il ai si daca ai admin.... Scrie mare in regulament Când intrați pe server jucați cu nickname-ul pe care aveți admin, in caz contrar veți fi sancționați O seara faina !! t/c !
 2. auzi ma dragu meu prieten ti-am zis si eu si Jnger si Argo ca se poate verifica chestile astea din ftp sa vezi care cum a dat ban ... de ce o arzi cu vorbe aiura ? ! intreb si eu pentru un prieten ? te-ai schimbat ca vremea? dragu meu Q4???
 3. Jnger e Deja fratemiu pe platforma unde poti verifica cine cum a dat ban sa mai vorbit chestia asta in legatura cu banlist dar daca voi vreti si considerati ca e mai bine Faceti cum doriti ! ! DECI CONTRA !!
 4. vA urez sarbatori fericite la intreaga comunitate si intreg staful CSFREE !!
 5. Rog toti admini sa nu stearga topicuri indiferent ce sunt moderatori administratori ! SINGURI CARE AU ACCES SA STEARGA TOPICURI GEN SUNT ARGO WEDDOX SI JNGER ! ATAT NICI UN ALT ADMINISTRATOR NU ARE DREPTU SA STEARGA TOPICURI CERERI UNBAN,RECLAMATI,ETC!!
 6. In primu rand daca jignesti staff ramai banat ! in al doilea rand Zimbru astept dovada ! Si in al 3 rand RAMAI BANAT ! Ca nu sti sa respecti STAFF SERVARULUI !
 7. CONTRA ! Trebuie sa joci cu un sigur nume si pe forum sa ai acelasi nume !
 8. O sa fiu Prezent cade Duminica si nu lucrez
 9. EXACT REGULA NR 1 CINE GRESESTE PLATESTE INDIFERENT CINE ESTE ACEL ADMIN ! BRAVO JNGER !
 10. este foarte usor sa iti stergi config si sa pui altu in 3 secunde rezollvi cu destroy pika sau orice comanda ..... Numai este cum era odata ti-a dat destroy iti f...te toate comenzile .... de accea numai este necesara degeaba ii dai destroy .... stiu de la mine mie mi-au dat destroy pe un sv de 10 ori si este usor sa schimbi config cfg
 11. Prima poate o sa bage o sa vorbim cu Argo daca e necesar Dar la VIP ! A doua A fost pe sv si au fost probleme cu majoritatea admnilor nu au fost capabili sa faca niste poze ... ei nici nu se uitau pe plaiery si hop poc poze hop poze nu asteptau durata celor 5 min si le dadea ban si a fost scoasa si nu o sa se mai bage pe sv si a 3 propunere nu cred ca o sa bage pentru ca sunt atatia copii penibili care folosesc comenzi fara sa stie ce fac acele comenzi Acum sa vedem ce zice Si Argo Si cu Jnger !
×
×
 • Create New...