Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

ANUNȚ CĂTRE ADMINI !! Trebuie trimisa o noua parola pentru ca accesul dvs. sa fie din nou activ. Link

SALAM^mZq

Administrator

SALAM^mZq last won the day on October 14

SALAM^mZq had the most liked content!

Community Reputation

298 Excellent

About SALAM^mZq

 • Birthday 27.03.1989

Alte Informații

 • Gender
  Male

About Me

 • About me
  Nu lasa capul plecat indiferent de situatie ;)

Recent Profile Visitors

259 profile views
 1. Si inca ceva Sa vb de comanda de ss nu sa bagat pana acum ? Nu ! Deci degeaba las aici si scriu degeaba ca oricum nu se ia in considerare nimic ! Degeaba ma strofoc sa scriu romane intregi daca nu se aproba Nimic treaba Cu Armele Pentru vip Sa se bage Arme la VIP NU SA BAGAT VIP FREE DUPA ORA 00:00 Nu sa bagat .... Deci numai are rost sa mai continui ...
 2. Contra E un REGULAMENT FACUT LA CATE ORE PRIMESTI ACCESUL !! Si la ce ore primesti SLOT ! Ideea cu Daca meriti adminul se vede pe parcurs cand iti faci treaba cand iti dai silinta si atunci vedem daca primesc sau nu UP BAIETI SI TOTI ADMINI INCEP DE LA SERGENT ... Dar ar fi ceva ar fi frumos sa se puna UP SE SE DEA LA ORICE GRAD PANA IN MARESAL LA LUNA NU LA 2 SAPTAMANI PANA LA COLONEL DUPA LA LUNA ... Nu De la gradul de SERGENT PANA LA MARESAL SA SE DEA DOAR LA LUNA UP ! eu asa zic ca ar fi cel mai corect ! si atunci vedem cati admini isi fac treaba ! O seara faina !
 3. Contra ai doar 5 ore si spui ca ai 48 ? dami si mie Link la acele 48 de ore ale tale te rog frumos ! pana cand nu vei pune link cu cele 48 de ore nu vei primi nimic ! https://www.gametracker.com/server_info/89.40.105.190:27015/top_players/?query=miki Si rog baieti care dati pro inainte uitativa si pe gametracker la orele jucate de ei asa pot sa zic si eu ca am 200 ore si poate am 10
 4. Curat ! Data viitoare faceti Demourile de cel putin 3 runde pana in 5 runde sa prindeti ceva concret daca nu sunteti siguri pe prima sau a doua runda din demo ! Ai unban bijulikes !
 5. Nu cred ca e wall posibil sa joace la sunet ... toti ne mai inselam cate odata ! Astept pareri de la mai multi colegi !
 6. Da boss a fost gresala mea inloc sa pun 24 am pus 13 ... si Dupa accea am observat si am editat dar a fost prea Tarziu ca se suparase Q4 ca nu am respectat regulamentul Si a inceput sa ma certe =)) Cu 24 Dar eu editasem deja In fine imi cer scuze !
 7. Curat in acel demo are putine faze pentru a avea wall ! Ai primit unban !! T/c
 8. Da boss am vrut sa pun 24 nush dc am pus 13 Dar i-am dat edit Dar aici Eu ma ocup de Aceste Reclamati ! Cereri UNBAN SI RECLAMATI ADMINI Daca ai venit sa ma certi poti sa te ocupi tu de acum incolo de ele ! O zi faina ! Poti sa vb cu Jnger Daca tot vrei sa te ocupi tu ! si nu o sa mai ocup eu !
 9. XproBack a 24 ore sa aduci Dovada Banului dat daca nu ai dovada vei primi Consecintele pentru comenzile date aiurea ! O zi faina ! Astept Dovada
 10. SALAM^mZq

  Respins Unban !

  In primul Rand Acel anume JngerMAfiot Este Fondator si trebuie sa te adresezi normal nu sa vb cum ti se scoala tie In al 2 rand Nu ai cerere de unban Conform Regulamentului !!
 11. SALAM^mZq

  Banned request

  Are wall la prima faza cand urca scarile se uita dupa el dupa inainteaza si vede il omoara pe al lui dupa se intoarce si l omoara si inca o faza este acolo si a doua faza inainte sa ajunga la scari sa uitat prin perete din stanga la cutie si la vazut In CONCLUZIE WALL BANNED T/C
 12. REMOV+ban +ban forum SI LA REVEDERE FARA NICI UN VOT !! Poti da t/c exact cum a zis ARGO A fost prins cu wall afara ! O seara faina !
×
×
 • Create New...