Jump to content

yung_dxath

Veteran

Community Reputation

52 Excellent

Social Info

3 Followers

About yung_dxath

 • Birthday 03.10.1999

Alte Informații

 • Gender
  Male

About Me

 • About me
  "draw guns, shoot me, that's an option if need be // let's draw guns, shoot me, only option I can see"

Recent Profile Visitors

872 profile views
 1. Nick codat: Baba Yaga Steam id: STEAM_1:1:157794408 Data si ora: 10.12.2020 // 16:30 babayaga.dem
 2. Nick codat: POTAKA Steam id : STEAM_1:0:733057279 Data si ora: 06.08.2020 // 16:13 potaka.dem
 3. Mi-am spus parerea, dar sunt multi admini care nu stiu sa se uite pe un suspect de wall si sunt luati la poze/ban-uri si cei care joaca la sunet, pe scurt, admini fara experienta. Poate ti se accepta propunerea, ar fi buna in anumite cazuri. Daca stai sa te gandesti multi jucatori de cs 1.6 este plodaraie care descarca cs-uri care li se par lor mai frumoase cu diferite skin-uri si sunete, incat nu prea cred c-au optiunea de a se salva pozele si demo-urile. Ramane la decizia celor din staff. Tutoriale ca tutoriale, dar nu inveti sa te uiti pe codati doar citind, trebuie sa existe si practica.
 4. Si pe langa ce-i scris in propunerea de mai sus, multi au un cs in care nu se salveaza pozele/demo-urile.
 5. Daca il ai piratat de undeva, incearca sa cauti un crack pentru joc, sa te asiguri ca au aceeasi versiune.
 6. Timpul de cumparare al armelor nu trebuie schimbat, nu-i asa mare pierdere daca stai afk 15 secunde si pierzi timpul de "buy", poti sa faci kill cu pistolul sau sa gasesti o arma pe jos. Propunerile in legatura cu adminul sunt bune.
 7. Ar fi o idee, dar skin-urile de cs go pe cs 1.6 ar fi prea mult si vorba lui Dracula si a lui flash trebuie sa stai sa se descarce. Sunt skin-uri pentru cs 1.6 iar armele raman clasice nu au modele de css sau csgo si nici nu consuma resurse.
 8. Plugin-ul de slay automat a echipei pierzatoare mi se pare cea mai mare porcarie implementata pe serverele de cs. Te chinui sa dai save la o arma pentru ca nu ai bani pentru runda viitoare si primesti slay de la plugin ca ai pierdut. Din experianta mea spun ca este neplacut acest lucru si pe langa asta cei care au vip sau cei care au acces la deagle, grenazi si armura au deja un mic avantaj. Deja au un avantaj destul de mare cu acel double jump care este o alta porcarie in special pe serverele de clasic. Plugin-ul de double jump este cel mai intalnit pe respawn si furien. Se abuzeaza foarte des, mai ales pe mapa de_dust2 cand cei din echipa ct isi dau double jump din baza direct la scarile de pe short.
 9. Pe discord ziceai ca pui si sa nu ma mai "agit", eu zic ca toata ziua de la ora 15:00-16:00 aveai timp sa iti dai seama ca nu ai demo salvat. Si plus ca au trecut o runda jumate sau 2 de cand ti-a zis ala ca am wall si pana mi-ai dat ban. Pentru mine suna a scuza copilareasca.
 10. Poti lasa ban-ul eu oricum o sa fiu plecat si o sa ajung acasa mai pe seara si atunci o sa fie vreun raspuns de la un fondator sau alti admini. Iar pe langa asta trebuie sa fie postat si demo-ul de la specialexe.
 11. Daca te uiti mai bine la ban-urile pe care le-am primit o sa vezi ca am primit doar de la adminii astia noi care pun la experienta 1-2 ani doar de forma. Tu nici macar nu ai dreptul sa ma acuzi de wall, invata sa joci, invata sa faci un demo care cuprinde 4-5 runde de faze clare plus ESP on. Nu vreau sa fiu rautacios cand spun sa invatati sa jucati, dar in joc este o diferenta intre mine si voi care ma acuzati de wall. M-a luat si jnger la test wg si a spus ca nu am nimic, dar asta este pana la urma. Eu nu ma supar ca imi dati ban sau alte chestii de genu, poate asa mai faceti si voi experienta la adminat (aviz adminilor noi). Multumesc @@Kids@-vip pentru suport si lamurirea unora.
 12. Numele dvs/Names Players: yung_mutt Nume Admin/ Names Admins: Special1exe IP / Steam ID: STEAM_1:0:1546261960 Motivul/Reason: wall Dovada (demo, ss, etc): https://imgur.com/a/oAr40B6
 13. Numele dvs/Names Players: yung_mutt Nume Admin/ Names Admins: Neax IP / Steam ID: STEAM_1:0:1546261960 Motivul/Reason: wall Dovada (demo, ss, etc): https://imgur.com/a/EOU5Rci
 14. Stiu de ce mi-am luat ban. Altceva nu era si nici macar nu am adus problema asta.
×
×
 • Create New...