Jump to content

Adaptăm cel mai jucat mod, adică cel classic!

Download Counter Strike 1.6

Download Counter-Strike 1.6!
(last steam update 2018)

Download
SPIKEONE

[CSFREE] Unbanned - Spikeone

Recommended Posts

Numele dvs:  SPIKEONEEEEEEEEEEEEEE#

Nume Admin:  FeNNix
IP / Steam ID:  
62.121.81.74
Motivul:  aimhack
Dovada (demo, ss, etc):  https://www89.zippyshare.com/v/S4dWD7B1/file.html am dat start la demo dupa ce am vazut cand a dat ban la Amar Generalu, tot pe acest motiv.  Chiar asa frate? am jucat cu admini full pe server si abea intrasem cateva runde si imi da ban https://imgur.com/a/SSHI1Zi , sa dea el dovada ca am ceva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

La fel ca si "prietenul tau" presupun, ca faci acelasi lucru umbli la "butonasul magic" . Ai fost banat pe motiv de no-recoil si de aceea ti-am restrictionat accesul pe server.
In demo se vede clar cand ai tras dupa un inamic urmele gloantelor tale pe perete care cam aveau magneti asupra capetelor .

Pe mine nu ma intereseaza ceilalti sau trecutul, PREZENTUL este important !
https://www115.zippyshare.com/v/0Wiai4EC/file.html

Edited by FeNNix
Adaugarea unei fraze
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

nici macar un minut nu ai stat sa te uiti pe mine si mi-ai dat ban ma gluma de admin ce esti, tu macar ai vazut cum joaca ceilalti admini gen barbossa, jrl etc? la aia cred ca le-ai da ban fara demo. jocul e din anul 2000 dar tu inca nu il intelegi, cum sa am ma buton magic auzi la el ))))) ba frate las-o naibii de treaba nu inteleg cum ai tu admin. Tu te vezi ce spui, eu am intrat frumos pe joc crezi ca ma chinui sa imi bag no recoil si prostii ma tu nu vezi clar ca jocul e asa.. pfoai de capu meu cred ca ai jucat prea mult clash royale de visezi magii

Edited by SPIKEONE
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

In primul rand eu nu te-am jignit sau nu am rostit cuvinte intepatoare la adresa ta .
In al doilea rand nu ma intereseaza ce fel joaca altii iar este strict treaba mea ce fac pentru ca rapund pentru faptele mele,nu raspunzi tu nici x nici y .
In al treilea rand jocul a fost lansat in anul 1999 asta doar asa pentru cultura ta generala ,iar la faptul ca eu nu inteleg acest joc orice este posibil iar nu iti bate tu capul cum am luat eu adminul aici .
In al patrulea rand nu ai tu atatia pasi facuti cate ore am petrecut impreuna eu cu acest joc .
In al cincelea rand pentru tine "jocul e asa" pentru mine este fair-play si corectitudine(sper ca stii la ce fac referire) iar sper ca nu trebuie sa iti traduc cuvantul fair-play dar daca este nevoie cu cea mai mare placere .

Am terminat si cu randurile ajung 5 cred eu , insa eu nu m-am adresat intr-un mod agresiv am respect fata de toata lumea in mod egal asa ca te rog sa folosesti un ton adecvat acestei discutii. 
Multumesc !

Edited by FeNNix
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer nu stiu cine te crezi, nu te cunosc, dar baiatule, eu am jucat cinstit si am luat ban pe nedreptate. Cum sa nu iti raspund in modul ala cand eu intru la un joc si iau ban pentru nimic. nu inteleg ce vezi tu in demo-ul ala gresit.  eu de fiecare data cand intru pe server joc asa si nimeni nu a avut nimic cu mine si apari tu, mare barosan sa dai ban (sa ma arzi) mai bine zis cum ati zis voi pe u@, ti-a intrat adminul la cap boss, si eu am admin pe o comunitate foarte cunoscuta dar nu dau ban pe asa ceva. daca as folosi ce ai zis tu, de ce m-as mai chinui cu tine sa vorbesc cand is sute de servere romanesti pe cs 1.6, dar asta e nedreptate. Ai si tu admin mare smecher.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Again acelasi ton agresiv, grija sa nu ti se imprime tastele pe degetute . EU nu ma cred x sau y asta sunt EU! Ca vorbesc mai elegant mai diplomatic!? Asta este felul meu de a ma adresa asupra unor vorbe "groase" la adresa mea , poate daca te adresai altfel iti raspundeam mai elegant ,eu nu sunt nici smecher si nu mi s-a urcat nici adminul la cap ,but i dont give a f*ck off who are you  sau pe unde ai tu admine etc . Atata timp cat joci pe CSFREE am tot dreptul sa aplic regulamentul asupra ta ,iar daca gresesc este stric treaba mea si colegii mei vor hotarii pentru sau impotriva mea .
Lasa OFF-TOPICUL ca te chinui degeaba ca sa scrii corect ,mai da pe la scoala (ma adresez fata de tine cum te-ai adresat tu) ti-ar prinde bine .
Colegii mei vor lua o decizie asupra acestui caz ! 

O seara minunata !

Edited by FeNNix

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu stiu ce sa zic.. , e cu 50/50 ... , vedem parerea celorlalti :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unbanned.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×