Jump to content
BuTzu

[CSFREE]Rezolvat - Reclamatie Jrnewww

Recommended Posts

-Dovada obligatorie, altfel cererea nu va fi luata in considerare!;
Site-uri upload:
poze: 
https://postimg.org/ sau http://imgur.com/
demo : http://http://www84.zippyshare.com/

Model:

d

Salut eu sunt BuTzu , obisunuiesc sa joc  pe sv csfree pentru ca i unu din singuru din serverele care au ramas clasice si nu ti se misca n poze . gen laleagane .

Motivu reclamatiei , e foarte simplu .  Consider ca sunt 2.3.5  admini care nu-si au locu in postura de a administra serveru , ca jucatori n am ce sa le reprosez  , cunosc jocu , sunt jucatori.

Doar ca sunt niste chestii la care te ia dracu , vedeti voi eu am 24 de ani din care 9 sunt dedicati CS-ului , am avut server , admin si toate alea .

Motivul reclamatiei e foarte simplu. ABUZ DE ADMIN !

Din cate stiu si am citit in regulament jocul este free game in limita bunului simt si de aici si reclamatia pt D-l JRnewwws sau ce tag o avea , habar n are ce semnifica asta , astfel incat da slay jucatorilor terro chiar daca bomba e pusa(jucatorii fiind afk* sau nu , ce mai conteaza , atatat timp cat bomba e pusa nu ai nici o treaba cu Terro , cel putin asa stiu eu ).

Al doilea argument si de fapt motivul reclamatiei e pentru ca obinuieste sa dea slay la inceput de runda!!! la playeri *afk* , afk presupanad el .

Din cate stiu amxMod are comanda de spectator sau kick daca nu-l ai la pateu pe x-ulescu .

Mi am luat 10 slayuri care nu le meritam , mi am pastrat cumpatu si i am scris doar *mersi frumos* , doar ca daca se repeta intr o seara treaba asta de 30 de ori e cam aiurea , nu vreau sa i scoateti adminu sau deala doar ca cineva sa-i explice cum se foloseste adminu .

Asta am fost eu , multam* ca m ati asculat* , app mozzard# sa mi scrii pt donatia de luna asta, te sun in prostie si nu raspunzi !

Share this post


Link to post
Share on other sites

@JlR#Neeww Doresc o explicatie !

@BuTzu Data viitoare, te rog sa respecti modelul, sau cererea ta, nu va fi acceptat.

 

Are avertisment verbal. Multumim, o zi buna.

Edited by Weedox

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Who Was Online  0 Users were Online in the Last 2 Mins

    There is no users online

×
×
  • Create New...