Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Maverick

[CSFREE] Nefondata - Reclamatie Afganistanul

Recommended Posts

Numele dvs:Maverick
Numele adminului reclamat:Afganistanul
Motiv reclamatie:Cred ca am facut o greseala ca i-am dat pro si eu si restul colegiilor.. are de 2 zile admin si face ce vrea .. ma face prost chior o cauta asa aiurea...
Dovada:Am iesit din cs si nu am apucat sa fac print cornel poate sa confirme ca era pe sv!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tre' sa plec, dar revin cu edit, nu imi place limbajul tau.

 

Edit: @MaverickDe tine era vorba, nu de el.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si mai ales ca are admin de 2 zile... I-am zis char frumos ca nu mai stiu exact peste cine se baga ... I-am explicat i-ao mai usor pana te acomodezi nu trasni tu stanga dreapta...

Eu va spun sincer ca i-am dat pro ca am vazut ca au scris majoritatea colegiilor pro activ dar eu nu prea l-am vazut asa activ... si stiam ca e copil si sufera.. dar am mers pe mana colegiilor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu propun P1 pentru chestii din astea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu propun remove ca tot o sa faca probleme... Daca dupa 2 zile face asta e clar ca nu ii sta bine cu admin!

(E un limbaj nu e chiar așa grav pentru remove...)[By Dunhill]

Edited by DuNh!Ll

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu propun sa astepti si parearea mea domnule maverick. Tu ai avut o problema cu mine inca din a doua zi cand am luat adminul pt ca ce sa vezi am dat vot dupa ce am vorbit si cu restul. problema ta a fost ca nu am dat mapa care ai vrut tu la vot pt ca deja erau 3 mape alese de restul si dupa ce a picat votul ca s-au votat 2 harti in mod egal am dat iar vot dar cu 2 mape de data asta pentru ca asa mi sa spus. Tu acum profiti de faptul ca esti vechi pe server si te dai mare. Nu eu te-am jignit pe tine. Eu te-am facut chior dupa insistenta ta cu amenintarile ca primesc remove si altele pt un vot. Ieri te-ai legat de un prieten si eu i-am luat apararea. Ti-am spus doar sa il lasi in pace ca e un amic si tu ai sarit iar cu gura. Ai inceput iar cu amenintarile si ai injurat si de mama ca la usa cortului. Sincer e doar un joc dar nu imi convine ca tot eu sa fiu vinovat dupa ce alti adimi cu grad mai mare ca tine se leaga de ceilalti pt nimic. daca ai un grad mai mare nu inseamna ca tu scapi basma curata si restul pleaca doar pt ca tu esti un mincinos si un arogant. Nu mai am nimic de spus, am vazut pe server cat esti de irascibil si de mofturos. eu mi-am spus parerea , ramane la alegerea domnilor fondatori ce se intampla mai departe. Eu o sa propun sa facem o sedinta pe treaba asta, mai sunt si alti admini care vor sa discute unele probleme din cate am inteles, o zi placuta. 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Maverick te sfatuiesc sa iti schimbi comportamentul fata de colegii noi/vechi, ai P2 pt. ca ai foarte multe reclamatii, din care se rezulta ca instigi la certuri si discutii din nimic. Sper sa intelegi ca aici, pe mica noastra comunitate sau strans oamenii maturi, din pacate tu nu imi inspiri asta.

 

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Who Was Online  0 Users were Online in the Last 2 Mins

    There is no users online