Jump to content

Recommended Posts

Reguli:


-Dovada obligatorie, altfel cererea nu va fi luata in considerare!;
Site-uri upload:
poze: https://postimg.org/ sau http://imgur.com/
demo : http://http://www84.zippyshare.com/

Model:


Numele dvs: [T].o.k.[Y].o La casa de Papel
Numele adminului reclamat: wOw &
Motiv reclamatie: wOw: Pentru ca este un admin incopetent, nu stie sa faca legatura dintre sunet si wall :)) 
Ma ameninta, *iar vrei sa-ti pun aripi*. A prins ciuda pe mine deoarece m-a banat o data si mi s-a scos banul. Drept urmare, banuiesc ca a vrut sa-mi arate cine e el, mi-a dat ban si a doua oara. Asta o poate spune si Hobitte si Elena. 
Sigur ca a venit si Alle`. A intrat pe Discord si mi-a spus ca nu imi va fi scos banul pentru ca s-a ocupat el personal de toata treaba asta; la fel; o poate confirma si Elena; a fost si ea pe Discord cu noi si a auzit toata discutia. Faza interesanta e ca fix atunci a intrat pe Discord; dupa 2 minute ce am luat ban. Si *KamiKaze* juca pe server; si a spus ca si adminii joaca cu wall. Fac pariu ca spunea de wOw pentru ca el a mai jucat pe server cu wall. Am vazut si eu acel demo cum mergea cu tinta dupa playeri.  
Eu cred ca wOw si foxyyy au complotat in potriva mea.

foxyyy: Pentru ca el este un bagator de seama. Se baga in seama cu mine aiurea; nu ii spun absolut nimic si ma *insulta* ; imi dadea ordine *imi spunea sa tac*. Dar cine esti tu sa-mi spui mie sa tac? ma *ameninta* in continuu; i a iesit pana la urma amenintarea. M-a banat pentru 15 minute pe motiv *calmeaza-te* ? Doresc sa spun faptul ca foxyyy a *injosit serverul*; mai pe scurt l-a facut server de rahat.
Ce sunt cu acesti admini incapabili ? Va rog foarte important
Dovada: wOw: La *iar vrei sa-ti pun aripi* (https://imgur.com/a/ngiB3mH)  *KamiKaze* (https://imgur.com/a/1OQNFYq)
foskyyy: La *insulta* (https://imgur.com/a/K7i2yHD); *injosit serverul* cum poti spune asa ceva ? Tu ca admin ? (https://imgur.com/a/tVRQTA5) Nu stiu cum puteti voi avea incredere in persoane de genul. *imi spunea sa tac* (https://imgur.com/a/AAVmrRq) *ameninta* (https://imgur.com/a/GNevalV) iar dupa ce m-a amenintat m-a si banat pentru 15 minute pe motiv *calmeaza-te* ?? Ce e cu acest abuz de admin ? (https://imgur.com/a/n9gIa58

Doresc sa mai spun faptul ca se abuzeaza foarte mult de admin; vedeti si acum cazul de fata; fac ce vor si nu-i intereseaza de altii ce i se spune sa faca; sau nu asculta de gradele mai mari pur si simplu fac ce vor. 
Credeti ca eu ii cunosc pe tipii astia 2 ? Va spun eu; sufera de neatentie; nu i am bagat in seama; s-au bagat singur in seama; ati vazut pe toate dovezile cam cum sta treaba; 
TRAG UN SEMNAL DE ALARMA! Nu mai da-ti admine la toti; la toti tipii care nu se descurca si trag in jos serverul!
In incheiere; doresc ca aceasta reclametie sa fie analizata de mai multe ori si sa fie privita din toate punctele de vedere. 

received_464415477425825.gif

Edited by La casa de Papel
  • Disllike 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce treaba am eu in reclamatia asta ? :)))
Te doare adevarul ca esti un copil codat ? 

Cumva e reclamatie asupra mea ? :))) nu ma inteleg si cand ti-am zis sa taci , ti-am zis-o in sensul bun deoarece prea mult dramatizezi ca vai ca am de toate ca nu stiu ce ca nu stiu cum :)

Dar cand esti prea incult asta este , greu cu oameni ca voi :))) si esti un mic codat pustiule

 

Cica am contribuit eu cu wow la banarea ta =))))))))) esti penibil pustiule eu am primit demo-ul de la w0w sa-mi dau cu parerea si din primele runde cand am vazut ce fel joci si n-ai treaba cu sunetul , imediat mi-am dat seama ca esti un mic codat prostut care nu stie macar nici sa-l ascunda ... te jucai pe fata cu el nebunule :) 

Asteptam si parerea fondatorilor despre demo-ul asupra ta si la toate reclamatiile asupra ta si acestei reclamatii din care prin minune am inceput si eu sa fac parte :))) macar da un edit wow & roskyyy & foxyyy =))) sa fim toti 3 daca tot m-ai mentionat 

Share this post


Link to post
Share on other sites

asteptam si pe wow cu demo, intre timp tu foxyy ai P1 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stau sa scriu prea mult ca nu are rost sa mi pierd timpul aici odata ce mi ati dat ban cum ca am jucat cu wall....Val3ntine nu ai treaba cu cest joc.

Demo ul ratatului care a scris Baltagu numai  sa l credeti.

 

 

  • Disllike 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu am vazut ca are wall.

I sa scos banul si a intrat din nou tot cu eall.asta inseamna ca are un tupeu jegos si sfideaza fondatorii 

Parerea mea contra ban lui wow!!!!

Pro ban lui papel.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Intr-o reclamație/cerere unban/ban au voie sa posteze doar cei implicați si staff-ul server-ului (co-owner,owner,founder )

Maverick, JngerMafiot, next aveți warn, scuzați că am postat da trb sa avertizez?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am cerut mai  multe pareri , argo a zis curat , am intrebat si alt fondator de pe alt sv ,  a zis curat " :Demo-ul ala are câteva chestii proaste pe care ei le vad suspecte și anume dusul direct

Nu mi se pare cel puțin mie, ca se duce direct "
T/C
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Who Was Online  0 Users were Online in the Last 2 Mins

    There is no users online

×
×
  • Create New...