Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Wanted

IQOS informatii

Recommended Posts

IQOS este parte a Philip Morris International (PMI), una dintre cele mai mari companii de tutun din lume, iar șase din primele 15 branduri internaționale de tutun din lume se află în portofoliul nostru. Dar viitorul arată diferit. Inovația este ceea ce ne definește - totul a început cu misiunea de a înlocui țigările obișnuite cu alternative mai bune. Am adus împreună oameni de știință, am investit peste 4,5 miliarde de dolari și, timp de peste 10 ani, am perfecționat designul, știința și tehnologia IQOS. Există deja peste 6 milioane de utilizatori IQOS în întreaga lume.

Tehnologia de ultimă oră și inovația stau la baza dispozitivului IQOS. Era momentul pentru o schimbare în ritualul de consum al tutunului. Și cu IQOS, am reușit. Prin tehnologia IQOS HeatControl™ tutunul este încălzit până la 350°C, fără a-l arde. Rezultatul? Gust autentic de tutun adevărat - fără foc, fără fum, fără scrum, fără probleme.

Beneficiile IQOS
Schimbarea ritualului tradițional al fumatului obișnuit este prioritatea noastră. Iar avantajele IQOS vorbesc de la sine - fără foc, fără fum, fără scrum și mai puțin miros.

page23_665x907px.png

  • Love 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

bravo Wanted eu am asa ceva face toti bani carei dai daca esti fumator...si-l folosesc in continuare.♥️

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Who Was Online  0 Users were Online in the Last 2 Mins

    There is no users online