Jump to content
Maverick

Reclamatie Blue

Recommended Posts

Numele dvs:Maverick
Numele adminului reclamat: Blue... :)
Motiv reclamatie:Fac si eu o reclamtie asa pentru ca nu am unde sa arat la restul playeriilor care vor sa faca cerere de admin aici... "STATI iN BANCA VOASTRA" ca aici nu se respecta nici o regula, reguliile sunt puse degeaba si nu se ia nici o masura, reguliile le face BLUE cum vrea el ca sa intelegeti si voi.Iar daca blue e asa cum zice el sa aibe bunul simt sa lase reclamatie sa vada si restul playeriilor cine esti tu.

1. Totul a inceput cu Hobbite, cine stie cunoaste, M-a luat pe mine la intrebari, daca dau gag sau ce dreaq fac, iar dupa acest lucru m-ia dat si ban.( CIne nu stie cum a fost sanctionat Hobbite si cum am fost eu sanctionat, va spun eu imediat. "Hobbite suspend 3 zile plus up in grad!  "Maverick -1" tinand cont ca eu nu am facut nimic, am luat ban chiar:).

2.Astazi intru pe cs, si ce crezi mare slot ce aveam de la gradul de colonel, pentru ce? Pentur ca eu imi permit slapuri cu devil, nu cred ca dauneaza asta pentru sv, Devil chiar te rog sa intri sa confirmi.Cum plm sa primesti de la colonel slot un fel de -3,4,5 nush exact ca ai dat un slap? 

3.Papel juca cu wall, stie tot sv iar unul din fondatorii nush exact cine ii dadea unban pe loc. Ca sa intelege-ti si voi cum merg lucruriile pe acest sv, pentru cei care vor sa mai faca si ei cerere de admin, vi se accepta nu e problema, ca ei dau repede remove, dar nu duce-ti mult.

4, Pentru dunhill care se da baiat, esti o pasarica lingusitoare, care te dai cum bate vantul.Tu incurajezi suspend pentru slap?Si cand mia dat ala ban si eu am luat -1 nu ai scos un cuvat, singurul care si-a asumat a fost antonescu si m-ia dat dreptate, si cred ca wanted iar e super ok, dar nu are nici el ce sa faca, ca nu poate sa treaca peste blue.

5.Blue scoate in ... regulamentul ca oricum tu faci regulile cum vrei tu si esti prea inapt sa ti un sv. Ti-am explicat si pe zi te-am respectat ca om, dar de fapt esti o pizda care te dai baiat dar esti ... Si kamikaze cand te-a injurat stia el de ce... Daca tu te dai smecher in fata pc... ca poti sa dai ban si remove esti copil rau... Daca vreau te fac cu capu si imi dai 100 de banuri daca vrei... , dar nu stau sa ma pun la mintea ta.

6.Sv ar trebuie sa fie donat altor admini dupa sv, ca blue e... Respect Wanted, Antonescu,Q4, Aimerci, Argo etc.. care snt admini ok.

 

 

O zi buna!!!!

  • Like 1
  • Haha 2
  • Disllike 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. cred ca s-a explicat cum sta  trb la tine, comportament si limbaj. Up a primit inainte sa ia suspend, dar tu nu ai de unde sa sti, ca nu intri zilnic ;), ai intrat pe 31 marie si apoi pe 3 aprilie, el a luat up pe 1 aprilie.

2. interzis comenzile intre admini .nu iti permite devil slapuri, ea a fost cea care s-a plans la mn, impreuna cu alti admini. in plus ai si reclamatie. 

am o gramada de admini care se plang de comportamentul tau. degeaba ai 28 ani, ca minte ai de puslama de 15

nu e prima data cand esti averizat asupra comportamentului tau . ai destule antecedente, motiv si pt care ai primit remove.

3.inainte sa dau un unban, cer mai multe pareri, wanted weedox argo sau alti admini

4.nu e trb mea aici

5. inapt esti tu ca nu sti sa l respecti, sa respecti colegii si playerii. nu ma dau eu mare tare la pc...nu sunt soarece de tastatura ;) 

6.  ai cam dat o cu logica romana in gard 

7.  am cam permis cam multe, dar s-a cam terminat rabdarea. nu stau sa mi bat eu capul cu goangele fiecaruia, gen tu si kamikaze,  care inafara de comentat si injurat nu stiti nimic.

8. presupun ca aici nu te ai obosit sa citesti https://www.csfree.ro/topic/2556-rezolvat-reclamatie-maverick/

9. astept si parerile celorlalti ;) care au zis de tine 

 

Maverick.txt.txt

  • Like 3
  • Love 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma scuzati ca intervin stiu ca n am voie sa postez dar:

- acest om la 10 cuvinte 3 sunt injuraturi

-foloseste comenzi pe admini (nu a folosit doar pe devil)

-el se crede supeior fata de alti playeri/admini si din cate imi aduc aminte toti suntem egali

-nu respecta pe nimeni dar el vrea sa fie respectat

 

Imi pare rau ca m-am bagat dar asta a fost parerea.

 

 

 

 

Edited by Schema trrr
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mă taică,Da mai lasă ne în pace,ceea ce se întâmplă rezulta din simplul fapt ca nu știi sa te comporți și sa respecți,ți-am făcut 2-3 observații și după ți-am zis ca te banez dacă mai continui și începi sa cauți anturaj și sa vorbești urat cu playerii  ca tu ești șmecher.#banned caută alt srv 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

N-am fost la nici o faza din asta.. Asa ca nu pot sa ma bag intre voi.

#Generalu'

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca tot s a pomenit numele meu....raspund si eu......stii maverick tu ar trebui sa iei lectii de gramatica si de bun simț...ca tot ai zis ca imi dai ban pt ca ce?pt ca am zis la gluma ceva?..daca eu asa sunt si ma enervez repede cand vad ca e nedreptate si multă jignire...mai ales tu tot timpul te iei de toti,si in legatura cu slapul...ma jucam linstita si nici nu am stiut ce am facut..nu permit sa fiu luata la misto... plus ca nu e prima data cand te iei de mine,dar am fost fată finuta si nu am mai zis....zi buna...

Ps:next fara numele meu...si respecta si vei fi respectat

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spui ca nu se respecta regulile, dar nu le respecti ? WTF ?!

Spui ca nu se respecta regulamentul, dar nu il respecti, nici nu  il folosesti.

Te contrazici singur man.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci in primul raand sa ne intelegem ! adica cu tine ca cu restul nu am nimic, n-am nimic nici cu tine dar in ultimul timp de cand am inceput sa fiu activ pe sv ai cam facut abuz de acees, si un abuz cam mare! In al doilea rand ar trebui sa te maturizezi si sa fii cu capul pe umeri ! 

Prima greseala pe care o faci este

1) abuz de admin

2) nerespectarea regulilor

3) necitirea regulamentului 

4) nu ai bun simt si te crezi superior

5) injuri si nu stii sa vorbesti

in concluzie nu inteleg de ce te dai asa mare vinovat cand tu ai cea mai mare vina , te bagi peste adminii , jignesti , adresezi cuvinte urate oamenilor care au fost buni cu tine , n-ai putin respect fata de acei oamenii care te-au sustiunt, esti un fel de SuperShots- 2 !

daca aii citi regulamentul macar o data pe zi , asa sa iti arunci ochii ai stii si tu sa iti faci treaba cum trebuie

Peste mine te-ai bagat cand am dat vot, si am dat last la mintul 07:05 si ai spus tu pe y@ " NICIUN LAST" si ti-am spus ca de ce te bagi si ai spus " cauti anturaje cu mine/" sau ceva de genul !!

Parerea mea este ca sa ramai unde esti acum ca nu iti faceai treaba si abuzai foarte mult de admin 

SI te luai cu toaa lumea in gura ! 

 

si inca un amanunt , in regulament scrie clar, regulamentul trebuie citit mereu 

daca nu ai chef sa il citesti zlinic macar ar fii trebuit sa o faci la 2-3 zile ca din ceea ce faceai pe sv cand eu eram lasa-i impresia ca esti un gloan si faci ceea ce vrei tu si sa respecti regulile din ceea ce oamenii s-au chinuit sa scrie si sa crezee ! Daca cineva are ceva de zis la adresa mea astept !

CU STIMA [SPD]*EleMenT* 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.Deci tu mereu ti-ai cautat anturaje cu mine ,mereu cand intram pe sv si intrebam ceva poc tu incepeai sa ma jignesti si sa comentezi la mine ,cand dadeam vot si pica assault le spuneai colegilor mei admini sa nu ma mai lase sa dau vot,doar ca nu ti convine tie 

2.Cand ti-am dat ban ,ti lam dat ca  esti incompetent si ma saturasem de comportamentul tau prost..

3.Parerea mea este ca blue are dreptate ,si ca toti moderatori fondatori isi fac bine treaba si tu nu ai respecat regulamentul.

#GASESTE ALT SV SI RAMAI CU BAN SI RMV

@[SPD]*EleMenT* te rog nu l mai baga pe supershot in problema asta.

Edited by HobbiteSuprem
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elena daca tot spui ca vorbesc urat, Esti o nesimtita daca bllue spune ca te-ai plans la el ca ti-am dat slap, dupa cate slapuri mi-ai dat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu am nimic cu nimeni eu imi vad de treaba mea de jocul meu ...dar ti-am mai zis si pe sv sa ai grija la lbj si sa te joci linistit sa nu ai treaba cu restul sa  iti faci treaba de admin si punct....Este vb de putin respect intre noi facem glume cu cn ne permitem ...daca tu ai venit sa zici la playeri sa numai faca cerere de admin ca blue nu respecta regulamentu nu e chiar asa o decizie se ia alaturi de alti fondatori nu ia nimeni decizi de unu singur ...ma asteptam de la tn sa dai dovada de putina maturitate nu sa vi sa faci aici o cerere de genu sa zici la playeri stati in banca voastra nu obligam pe nimeni sa faca cerere de admin sa intre in staff sau sa joace la noi pe sv fiecare este liber sa faca ce vrea ..nu e frumos sa jignesti o persoana si aici ma refer la blue ...din partea mea poate sa iti de-a ban peste tot nu ma intereseaza atata timp cat nu respecti

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aolo ce e aici, :))

1.Reclamatia care ai facuto nu isi are rostu, nu te iei in gura cu toata lumea si ii injuri ca vrei tu ai meritat

2.Elena, din ce am vazut in ss-urile din reclamația făcută lu maverick, că te-ai bagat și tu când se certa cu blid sau nuj cine, numai te baga in certuri te rog :D

3.Ceilalti, si voi văd că îl provocați, dacă începe, lăsațil să își facă de cap numai îl bagați în seama, e cam nebun?

4.Pe bune, reclamație la fondator???ai primit

5.Aa și să numai vad double post că aveți warn

Edited by DuNh!Ll
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu m-ai comentati hobitte si blind, Pt ce ia up hobbite? dar vorbiti frate si admini vechi nu doar gunoaiele estea noi, Hobite intra pe sv si sta spectator ati inebunit ma prosti-ti pe fata?

Si care e problema ca am zis lui blind sau cum dreaq il cheama sa puna bmb? Nu trebuie sa puna bmb ca sunt 4 terro la x? Datoria lui e sa stea la x daca e ct!!! Stau sa va invat cs acuma?

Blue greseala ta a fost de cand ai bagat gunoaiele estea de admini noi, majoritatea, nu am refer la venom si la restu etc, care isi vad de treaba si isi fac datoria, pai vrei sa iti dau exemple de admini si sloturi, care au codurii si nu stiu sa foloseasca nici comenziile?

Nu vreau nici unban blue stai linistit sa fi sanatos tu si cu cine vrei tu sa joci tu aici cu astia ai tai.Ca o sa se aleaga prafu de sv asta pe premiza ta...iti garantez eu.

M-ai si spui ca tu poti sa vezi ce comenzi folosim noi, ma minte pe fata ca nu m-ia dat slap elenea? Elena de ce nu recunosti ca mi-ai dat slap in tunel pe d2? Esti nesimita? DE ce nu iti asumi?Eu mi-am asumat ca ti-am dat slap si ca ne permitem nu de acuma de mult... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wanted nu ma iau cu tine pt ca mi se pari cel mai ok dintre toti, si tu ai face la fel daca ai fi asa nedreptatit, si ai sti ca ai dreptate suta la suta, pai pt ce sa zic eu wanted ca sa mai faca si alti playeri cerere, cand eu sunt cel mai vechi din generatia asta de admini nu ma refer la tine blue etc... , si iau remove, ban de la hobbite si etc si el ia up? pai dai tata remove daca a incalcat regulamentul, ca joaca aici de maxim 3 luni, si nici nu joaca sta spec mai mult.Si blue vb cu mine de activitate care eu stau mereu, eu schimb harti eu dau banuri si etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ba dunhill am facut reclamtie nu la fondator ca stiu ca nu are nimeni ce sa ii faca e logic! dar am vrut sa imi exprim parerea!

Sunt si eu constiient ca nu are nimeni ce sa ii faca e logic asta. 

Nu suport si nu am suportat niciodata daca am dreptate sa fiu luat in ... si m-ai ales de blue care am crezut ca e chiar ok, si cand il injura kamikaze ai vazut m-am bagat m-am luat de ala i-am dat dreptate dar acuma vad ca m-am inselat!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest [Q4]

Maverick ma bag si eu din cate am citit inteleg un lucru si este grav  sa injuri sa te comporti urat cu colegi, sa  te bagi peste ei sa te consideri( smecher )astea nu sunt atributiunile unui admin si la incheire iti mai spun ceva fara sa te superi pe mine ,

Lupul schimba parul dar naravul ba

atat am avut de spus (pacat ca s a ajuns aici)

o seara buna 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si nu suport lingusitorii astia m-ai ales, pff mor... elena nu stia sa dea un ban se certa cu toti si eu ii luam apararea , vorbeam cu ea caterinca tot si ea sa dus si sa plans ca i-am dat slap cand ia mi-a dat nu 2 3 slapuri 10 de slapuri si sunt ft multi adminii care stiu asta dar nu vb... niste ...!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai tocmai asta e q4 ca tu nu intelegi, ei s-au bagat peste mine ei mi-au dat ban, bai frate voi deliratii jur pe viata mea!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Harta: de_dust2| - Data:  13/04/2019 | - Timpul:  11:41:49 |  devil_heart [ STEAM_0:0:908250244 | 83.168.16.237 ] s-a conectat pe server.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[13/04/2019|11:47:06] Ip [83.168.16.237] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command 'amx_t blid'
[13/04/2019|11:50:34] Ip [83.168.16.237] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command 'amx_ban GP 0 wall1+aim'
[13/04/2019|11:50:40] Ip [83.168.16.237] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command 'amx_last '
[13/04/2019|11:50:55] Ip [83.168.16.237] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command 'amx_addban 176.227.100.248 0 aim+wall'
[13/04/2019|11:51:27] Ip [83.168.16.237] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command 'amx_ct blid'
[13/04/2019|11:53:36] Ip [83.168.16.237] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command 'amx_showip '
[12:03:08] Ip [83.168.16.237:27005] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command: 'say_team @re'
[13/04/2019|12:06:39] Ip [83.168.16.237] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command 'amx_slap mav'
[12:19:01] Ip [83.168.16.237:27005] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command: 'say_team @tu vb?'
[12:19:15] Ip [83.168.16.237:27005] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command: 'say_team @shhhhhhh'
[12:19:29] Ip [83.168.16.237:27005] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command: 'say_team @cu cee??'
[12:19:35] Ip [83.168.16.237:27005] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command: 'say_team @te legi de toti??'
[12:19:55] Ip [83.168.16.237:27005] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command: 'say_team @tu te legi dee totiiiiiiiiiiiiiiiiiii'
[12:20:18] Ip [83.168.16.237:27005] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command: 'say_team @mai am juma de ora si plec lasa ma sa joc'
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Harta: de_dust2| - Data:  13/04/2019 | - Timpul:  12:24:33 |  devil_heart [ STEAM_0:0:908250244 | 83.168.16.237 ] s-a deconectat de pe server. [ 42 min jucate ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

uite cum minti :)) nu 2 3  10 

 

deliram toti ,numai tu esti ala cu capul pe umeri, daca tu zici

lasa ne atunci si cauta de aia ca tn..:) 

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

treaba cu elena sa se planga la blue nu o stiu si chiar nu ma intereseaza din cate vad au fost cva slap-uri date dar cum am zis nu ma bag ca intr-o zi va intelegeti bine dupa va injurati sau nu va suportati ( cred ca la slap-urile astea te refereai) o sa vb cu elena personal sa o intreb si va fi sanctionata si ea daca va fi cazu

 

[05/04/2019|10:51:25] Ip [83.168.16.237] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command 'amx_slap mav'
[05/04/2019|10:51:31] Ip [83.168.16.237] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command 'amx_slap mav '
[05/04/2019|10:51:34] Ip [83.168.16.237] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command 'amx_slap mav '
[05/04/2019|10:53:04] Ip [83.168.16.237] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command 'amx_slap mav '
[05/04/2019|10:53:05] Ip [83.168.16.237] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command 'amx_slap mav '
[05/04/2019|10:53:07] Ip [83.168.16.237] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command 'amx_nick TRUST fan.elenush '
[05/04/2019|10:54:45] Ip [83.168.16.237] SteamID [STEAM_0:0:908250244] Name [devil_heart] used command 'amx_slap mav

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut Maverick. Revin după o pauză îndelungată pe server , deci e logic să nu te cunosc , de aceea o spun din punct de vedere obiectiv. Nu contează de cât timp ești admin , așa că nu mai aduce asta în discuție. Între admini , și în general nu ar trebui să existe diferențe . Eram și eu on pe server când i-ai dat slap , și eu credeam că sunteți doar amici , apoi am văzut că s-a iscat un întreg scandal din cauza unor simple aroganțe. Poate că ce crezi tu că ai făcut nu ți se pare prea grav , însă vorbești că regulamentul nu ar trebui să mai existe când tu nici măcar nu îl respecți. Există niște norme care poate în unele cazuri sunt peste regulament , și acela este respectul și comportamentul. Respectă și vei fi respectat. Înțeleg că vrei să te impui și să le arăți tuturor cât ești de cool , dar încearcă prin alte metode . Ești un tip matur și nu ar trebui să-ți țin eu morală , dar reflectă asupra situației . N-are nimic ceva personal cu tine , dar încearcă să-ți revizui comportamentul și limbajul , și atunci nu va avea nimeni nimic cu tine. Îmi pare rău că de la orgoliu' s-a ajuns la o așa ceartă. Cât despre reclamație , lasă multe semne de întrebare. Pace!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.  Gura ta este plina de injuraturi

2. Gunoi esti tu. Nu iti permite glume cu noi 

3. Eu eram in B si bomba a fost plantata in A

4. Daca tu cu atitudinea asta ai 28 de ani iti garantez ca nu o sa ajungi nicaieri

5. Ne scuzi pe noi ca nu intelegem smecherasul din tine

TE PUPA BLID (castronel)

Edited by Schema trrr
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Who Was Online  0 Users were Online in the Last 2 Mins

    There is no users online

×
×
  • Create New...