Jump to content

Intra pe Discord !

Daca vrei sa-ti faci prieteni noi si sa ne fii alaturi apasa pe acel butonul de mai jos!
Intra acum!

LiveStats !

Cucereste top-urile noastre si verifica pozitia ta direct de pe site-ul nostru.
Viziteaza

Campanie Admini FREE

Oferim 50 de admine FREE grade (Sergent & Colonel).
Link

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

ANUNȚ CĂTRE ADMINI !! Trebuie trimisa o noua parola pentru ca accesul dvs. sa fie din nou activ. Link

TheOneRnn

ASUS anunță plăcile video de gaming ROG Strix, ASUS Dual și Turbo GeForce RTX 2060

Recommended Posts

asus-rog-2060-696x462.jpg

Cu prilejul CES 2019, ASUS a anunțat plăcile video Republic of Gamers (ROG) Strix, ASUS Dual și ASUS Turbo dotate cu noul GPU NVIDIA GeForce RTX 2060, memorii GDDR6 și ray-tracing în timp real.

 

 

  • ROG Strix GeForce RTX 2060

rog_strix_rtx2060_o6g_gaming_boxvga.jpg

Placa ROG Strix GeForce RTX 2060 este proiectată pentru sisteme spectaculoase, cu iluminare Aura Sync RGB ce oferă o personalizare a culorilor, atât pe carcasa plăcii cât și la nivelul plăcii metalice de pe spate. Trei ventilatoare patentate Wing-blade asigură condițiile necesare obținerii unor performanțe de top de la o placă mainstream cu arhitectură Turing. Soluția termică este asociată altor dotări premium, precum procesul tehnologic de producție automatizată numit Auto-Extreme, suportul metalic ce reduce tensiunea asupra plăcii PCB și conectorii FanConnect II ce permit controlul hibrid al ventilatorului, ținând cont atât de temperatura GPU-ului cât și a procesorului.

 

 

  • ASUS Dual GeForce RTX 2060

dual_rtx2060_o6g_boxvga.jpg

ASUS Dual GeForce RTX 2060 este pentru jucătorii care prețuiesc performanța pură. Amprenta de 2,7 sloturi acomodează un radiator mare, oferind o suprafață totală a matricei de răcire cu peste 50% mai mare în comparație cu generațiile precedente. Două ventilatoare Wing-blade preluate de la ROG Strix oferă rezistență la praf (la nivel IP5X) pentru durabilitate crescută împreună cu un mod 0dB1 pentru minimizarea zgomotului în condiții de sarcină ușoară. O placă robustă de metal are rol de susținere, ASUS Dual fiind placa NVIDIA GeForce RTX 2060 cu cel mai bun raport preț/performanță.

 

 

  • ASUS Turbo GeForce RTX 2060

turbo_rtx2060_6g_box_vga.jpg

ASUS Turbo GeForce RTX 2060 este concepută din start pentru sistemele cu GPU-uri multiple sau pentru carcasele cu un flux de aer restricționat. Acesta încorporează o serie de optimizări subtile de design ce îmbunătățesc circulația aerului prin carcasă și cresc fiabilitatea. Actualizările includ un ventilator de 80 mm, certificat IP5X, cu dublu rulment și un nou design al grilei, ce permite mai mult aer în sistemul de răcire, chiar și atunci când placa este situată lângă un panou de sticlă al carcasei sau o altă placă grafică.

1Pentru a activa modul 0dB, utilizați software-ul GPU Tweak și modul de BIOS Performance (P) sau să activați modul Quiet (Q) prin comutatorul de pe placă.

  • Like 2
  • Love 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Who Was Online  0 Users were Online in the Last 2 Mins

    There is no users online

×
×
  • Create New...