Jump to content

Intra pe Discord !

Daca vrei sa-ti faci prieteni noi si sa ne fii alaturi apasa pe acel butonul de mai jos!
Intra acum!

LiveStats !

Cucereste top-urile noastre si verifica pozitia ta direct de pe site-ul nostru.
Viziteaza

Campanie Admini FREE

Oferim 50 de admine FREE grade (Sergent & Colonel).
Link

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

ANUNȚ CĂTRE ADMINI !! Trebuie trimisa o noua parola pentru ca accesul dvs. sa fie din nou activ. Link

[SPD]*EleMenT*

[NEWS] HAI LA VOT !!!

Recommended Posts

Posted (edited)

414308519_NDQwJmhhc2g9ZWJlMjNiZjEwYjMzOGRjODUwOWEwOGRiMmQ0Y2U0MWQ.thumb.jpg.b8e25803dc1355a6bf414293b30609d2.jpg

Români din toată lumea votează azi, 26 mai 2019, în cadrul alegerilor europarlamentare 2019. Primele urne de vot s-au deschis în Noua Zeelandă, sâmbătă, la 22.00, ora României (n.r. - duminică, ora 7.00 locală). Alături de români, toți europenii din statele membre UE își vor alege viitori reprezentanți în Parlamentul European pentru următorii 5 ani. România are alocat un număr de 33 de locuri în PE, din totalul de 751 disponibile. Fiecare partid care participă la alegerile europarlamentare de anul acesta va primi un numă r de mandate proporțional cu numărul de voturi obținute.

 

Digi24 TV și Digi24.ro așteaptă de la voi, participanții la votul de duminică, fotografii, video și mărturii în legătură cu modul de desfășurare a alegerilor. Mesajele pot fi trimise pe conturile noastre de Facebook, WhatsApp (0771.100.304) și Twitter și vor fi prezentate în cadrul edițiilor speciale la Digi24 și în materialele realizate de Digi24.ro.

Odată cu alegerile europarlamentare 2019, are loc şi referendumul naţional pe justiție, convocat de preşedintele Klaus Iohannis. La referendumul naţional se votează în aceleaşi secţii de votare organizate pentru alegerile europarlamentare.

Alegătorii pot opta să îşi exercite dreptul de vot numai pentru un singur tip de scrutin sau pentru ambele scrutine.

Atenție! Duminică, 26 mai, vom avea în față trei buletine de vot, pe care le vom introduce în trei urne diferite. Introducerea unui buletin de vot în altă urnă decât cea destinată nu atrage nulitatea acestuia, a precizat Biroul Electoral Central:

La referendumul naţional vor fi utilizate două buletine de vot, corespunzătoare celor două întrebări supuse referendumului. Alegătorii care optează pentru a-şi exercita dreptul de vot la acest tip de scrutin primesc obligatoriu ambele buletine de vot corespunzătoare celor două întrebări de la referendum, neavând posibilitatea de a opta pentru una sau alta din întrebări;

Pentru alegerile europarlamentare 2019 vom avea un al treilea buletin de vot. Puteți alege între 13 partide și alianțe politice și trei candidați independenți, în total 16 opțiuni.

Potrivit Autorității electorale Permanente, numărul total de alegători înscrişi în Registrul electoral este de 18.987.675 de persoane, din care 18.835 nu au drept de vot din cauza unor interdicţii.

 

Duminică, 26 mai 2019, România merge la vot. Românii sunt așteptați la urne să aleagă viitorii reprezentanți ai țării în Parlamentul European, dar și să-și exprime opinia cu privire la numeroasele schimbări legistalive din domeniul justiției, care au scos oamenii în stradă, în cadrul referendumului pe justiție 2019. Din acest material aflați toate informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege care este rolul și ce atribuții are Parlamentul European, dar și care sunt candidații României la alegerile europarlamentare din 2019.

Digi24 TV și Digi24.ro așteaptă de la voi, participanții la votul de duminică, fotografii, video și mărturii în legătură cu modul de desfășurare a alegerilor. Mesajele pot fi trimise pe conturile noastre de Facebook, WhatsApp (0771.100.304) și Twitter și vor fi prezentate în cadrul edițiilor speciale la Digi24 și în materialele realizate de Digi24.ro.

România are alocat un număr de 33 de locuri în Parlamentul European. Candidații care vor ocupa aceste locuri sunt aleși în sistem proporțional, pe liste electorale închise. Fiecare partid care participă la alegerile europarlamentare de anul acesta va primi un număr de mandate proporțional cu numărul de voturi obținute.

Mandatul unui europarlamentar este valabil pe o perioadă de 5 ani, iar de aici puteți afla și care este salariul pe care îl câștigă un membru ales prin vot democratic în Parlamentul European.

Atenție! Duminică, 26 mai, vom avea în față trei buletine de vot, pe care le vom introduce în trei urne diferite. Introducerea unui buletin de vot în altă urnă decât cea destinată nu atrage nulitatea acestuia, a precizat Biroul Electoral Central. De aici puteți afla și care sunt actele necesare pentru a putea vota.

Modelele pe buletine de vot pentru alegerile europarlamentare 2019 și referendumul pentru justiție:

FOTO. Alegeri europarlamentare 2019. Cum arată buletinul de vot

FOTO. Referendumul pentru justiție din 26 mai. Cum arată buletinele de vot

Până să ajungem însă la urne, trebuie să aflăm unde putem vota: iată cum afli la care secție de votare ești arondat, ce faci dacă ești în altă localitate, în afara țarii sau ai nevoie de urna mobilă.

Ce este Parlamentul European

Parlamentul European este un organism legislativ al Uniunii Europene, ales în mod direct, o dată la 5 ani, de cetățenii țărilor comunitare. PE are responsabilități bugetare și de control în cadrul Uniunii Europene. În prezent parlamentul UE are 751 de deputați, iar numărul lor va rămâne același până la eventuala ieșire a Marii Britanii din blocul comunitar.

PE a fost înființat în 1952. Pe atunci se numea Adunarea Comună a Comunității Europene a Cărbunelui și Oțelului. În 1962 și-a schimbat numele în Parlamentul European. Primele alegeri directe pentru parlamentul UE au avut loc în anul 1979. Actualul președinte al PE este Antonio Tajani.

Parlamentul European are trei sedii distincte: la Strasbourg, în Franța, la Bruxelles, în Belgia, și în Luxemburg.

Ce rol are Parlamentul European

Potrivit europa.eu, Parlamentul European are trei roluri principale:

Rol legislativ

Adoptă legislația UE, împreună cu Consiliul UE, pe baza propunerilor Comisiei Europene;

Ia decizii cu privire la acordurile internaționale;

Ia decizii cu privire la extinderea UE;

Revizuiește programul de lucru al Comisiei și îi cere să propună acte legislative.

Rol de control

Exercită control democratic asupra tuturor instituțiilor UE;

Alege președintele Comisiei și aprobă colegiul comisarilor în ansamblu. Poate recurge la o moțiune de cenzură, obligând Comisia să demisioneze;

Acordă descărcarea de gestiune, adică aprobă modul în care s-a cheltuit bugetul UE;

Analizează petițiile cetățenilor și formează comisii de anchetă;

Discută politicile monetare cu Banca Centrală Europeană;

Adresează interpelări Comisiei și Consiliului;

Participă la misiuni de observare a alegerilor.

Rol bugetar

Stabilește bugetul UE, împreună cu Consiliul;

Aprobă bugetul pe termen lung al UE („cadrul financiar multianual”).

Componența Parlamentului European

Numărul membrilor din fiecare țară a Uniunii Europene în Parlamentul European este proporțional cu populația respectivului stat. Asta în principiu, deoarece în practică se aplică sistemul „proporționalității degresive”: nicio țară memebră UE nu poate să aibă mai puțin de 6 deputați, dar nici mai mult de 96. Iar numărul total al membrilor PE nu trebuie să depășească 751, număr în care este inclus și președintele instituției. De altfel, președintele PE reprezintă Parlamentul în relația cu celelalte instituții ale UE, dar și pe plan internațional. În plus, tot el are și ultimul cuvânt cu privire la bugetul Uniunii Europene.

Important de menționat este și că membrii PE sunt repartizați în funcție de afilierea politică, și nu de naționalitate.

Cum funcționează Parlamentul European

Activitatea Parlamentului European are două etape principale, se arată pe site-ul europa.eu:

Comisiile sunt cele care pregătesc legislația - PE numără 20 de comisii și 2 subcomisii, fiecare ocupându-se de un anumit domeniu politic. Comisiile examinează propunerile legislative, iar deputații și grupurile politice pot propune modificarea sau respingerea unui act legislativ. Aceste aspecte sunt discutate și în cadrul grupurilor politice;

Ședințele plenare au ca scop adoptarea legislației - deputații se reunesc în plen pentru votul final pe marginea legislației și a amendamentelor propuse. În general, ședințele plenare de desfășoară la Strasbourg, patru zile pe lună, dar se pot organiza și sesiuni suplimentare la Bruxelles.

Lista partidelor și a candidaților din România la alegerile europarlamentare 2019

Iată care sunt candidații din partea României pentru cele 33 de locuri care ne-au fost alocate în Parlamentul European. Puteți alege între 13 partide și alianțe politice și trei candidați independenți, în total 16 opțiuni, detaliate mai jos în ordinea de pe buletinul de vot:

Lista PSD (Partidul Social Democrat)

PSD face parte din Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European.

 

483017145_ODAmaD00NDAmaGFzaD0wOTdiNDNlZmU5NjVlMWM2Mjk1ZmQxYzdjYmNkYTU3MQ.thumb.jpg.72a0dfeb026e4970b60e54825ee12714.jpg

Rovana Plumb

Carmen-Gabriela Avram

Iulian-Claudiu Manda

Cristian-Vasile Terheș

Dan Nica

Maria Grapini

Tudor Ciuhodaru

Adrian-Dragoș Benea

Victor Negrescu

Andi-Lucian Cristea

Natalia-Elena Intotero

Maria-Gabriela Zoană

Bianca-Miruna Gavriliță

Emilian Pavel

Adriana-Doina Pană

Crina-Fiorela Chilat

Mariana-Carmelia Bălănică-Dragomir

Răzvan Popa

Luminița-Maria Jivan

Alin-Constantin Pavelescu

Ioan Augustin

Emil-Cătălin Grigore

Roxana-Natalia Pațurcă

Oana-Consuela Florea

Dragoș-Cristian Pui

Mihai-Ion Macaveiu

Tit-Liviu Brăiloiu

Petre-Florin Manole

Ion Voinea

Horia Grama

Alexandru Popa

Aida-Cristina Căruceru

Gheorghe-Bogdan Tomoiagă

Anca-Daniela Raiciu

Mitica-Marius Mărgărit

Nasi Calențaru

Cristina-Ionela Tărteață

Petru Moț

Luminița Țundrea

Emanuel Iacob

Mitică-Cătălin Unciuleanu

Bogdan-Gabriel Răducanu

Andrei-George Sima

Lista USR - PLUS (Alianța 2020 USR Plus)

Alianța 2020 USR - PLUS face parte din Grupul Partidului Popular European (Creștin Democrat).

Dacian Julien Cioloș

Cristian Ghinea

Dragoș-Nicolae Pîslaru

Clotilde-Marie-Brigitte Armand

Ioan-Dragoș Tudorache

Nicolae-Bogdănel Ștefănuț

Vlad-Marius Botoș

Ramona-Victoria Strugariu

Vlad-Dan Gheorghe

Alin-Cristian Mituța

Anamaria-Naomi Reniuț

Valeriu Ciolan Nicolae - retras de pe liste

Oana-Silvia Țoiu

Radu-Ionuț Ghelmez

Liviu-Sorin Iolu

Radu-Nicolae Mihaiu

Andrei-Cristian Ion - retras de pe liste

Ștefan Iulian Lorincz

Adriana Cristian

Oana Popescu - retrasă de pe liste

Camelia-Carmen Crișan

Anca-Raluca Majaru

George Țăranu

Ionuț-Bogdan Deleanu

Ștefan Pălărie

Silviu-Octavian Gurlui

Alexandre-Nicolas Grigorescu-Negri

Teodora Stoian

George Gima

Alexandru-Gabriel Vărzaru

Raluca-Elena Amariei

Gabriela-Maria Mirescu-Gruber

Miroslav-Valeriu Tașcu-Stavre

Cătălina-Teodora Sofron

Florin Andrei

Sorin-Dan Clinci

Iulian Crăciun

Emanuel-Ioan Stoica

Daniela Șerban

Octavian-Alexandru Berceanu

Mihaela-Ileana Nestor

Cristina-Ionela Iurișniți

Elena Uram

Lista PRO România

Partidul PRO România face parte din Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European + Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni.

Victor-Viorel Ponta

Corina Crețu

Mihai Tudose

Iurie Leancă

Geanina-Cristina Pușcașu

Gabriela-Maria Podașcă

Cristian Cosmin

Ioana-Maria Petrescu

Mihai-Răzvan Sturzu

Ionela-Mariana Danciu

Vasile Roman

Alexandru-Răzvan Cotovelea

Gabriel-Liviu Ispas

Augustin Jianu

Viorica Marincaș

Ștefana Zibileanu

Ion Stănulescu

Ciprian-George Ardelean

Liviu Harbuz

Răzvan-Aurel Mitu

Marius-Bogdan Ivan

Raluca-Nicoleta Haliț

Anca Elena Bălășoiu

Cătălin-Cosmin Olteanu

Nicolae-Marius Sanfirișca

Claudia-Marieta Ionescu

Ovidiu-Cristian Iane

Dumitru Goldbach

Anca-Ioana Stănișteanu

Claudiu-Aureliu Maniga

Nicolae Zaharia

Sigina-Anamaria Luca

Ioana-Andreea Dogeanu

Lista UDMR (Uniunea Democrată Maghiară din România)

UDMR face parte din Grupul Partidului Popular European (Creştin Democrat).

Iuliu Winkler

Lorant-Gyorgy Vincze

Csilla Hegedus

Csongor Oltean

Csaba Sogor

Irina Elisabeta Kovacs

Attila-Zoltan Cseke

Erika Benko

Csaba Pataki

Zsombor Ambrus

Ildico Szocs

Petru Farago

Izabella-Agnes Ambrus

Maria Buzas-Fekete

Attila-Zoltan Csibi

Marta Mate

Gabor Kereskenyi

Dalma-Csilla Peto

Robert-Istvan Szilagyi

Margareta-Ildiko Tripon

Atilla-Lehel Decsei

Annamaria Bogya

Istvan-Balazs Birtalan

Vilmos-Tibor Meleg

Ida Magdolna Marina

Hunor-Jeno Andras

Laszlo Derzsi

Imelda Toaso

Anquetil-Karoly Kolcsar

Bela Bors

Emoke-Ibolya Kerekes

Botond Balazs

Robert Kiss

Hunor Makszem

Katalin-Eva Hudacsek

Lajos-Levente Papp

Orsolya Beres

Gabor Imre

Timea Orban

Geza Antal

Maria-Melinda Gorbai

Levente Eros

Hunor Kelemen

Lista PNL (Partidul Naţional Liberal)

PNL face parte din Grupul Partidului Popular European (Creştin Democrat).

Ioan-Rareș Bogdan

Mircea-Gheorghe Hava

Siegfried Vasile Mureșan

Vasile Blaga

Adina-Ioana Valean

Daniel Buda

Dan-Ștefan Motreanu

Gheorghe Falcă

Cristian-Silviu Bușoi

Marian-Jean Marinescu

Gheorghe-Vlad Nistor

Mihai Țurcanu

Victoria-Violeta Alexandru

Ligia-Cecilia Popescu

Ana-Maria Dimitriu

Mădălin-Ady Teodosescu

Alexandru-Ciprian Epure

Ciprian Ciucu

Aleodor-Marian Frâncu

Claudia Benchescu

Adrian Dupu

Dragoș Soare

Tonel Palăr

Tudor Polak

Emanuel Soare

Marius-Dănuț Minea

Alexandru-Gabriel Șerban

Claudiu-Martin Chira

Alxandru-Marian Salup-Rusu

Ilie Aurelian Cotinescu

Cosmina-Giorgiana Neamțu

Alexandru-Ștefan Părduț

Costel Stanca

Gheorghe Firon

Cristina Chivu

Sorina-Cristina Marin

Daniel Grosu

Alexandru-Mihai Țoncu

Viorica Mihai

Adrian Tabarac

Larissa-Mariana-Paula Bîrsan

Ioan-Cristian Chirteș

Ioan-Marcel Vela

Lista ALDE (Partidul Alianţa Liberalilor și Democraților)

ALDE face parte din Grupul Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa.

Norica Nicolai

Daniel-Constantin Barbu

Renate Weber

Ovidiu-Ioan Silaghi

Varujan Vosganian

Andrei-Dominic Gerea

Radu-Lucian Silaghi-Dumitrescu

Eusebiu-Manea Pistru-Popa

Horia-Victor Toma

Tudor-Tim Ionescu

Ștefan-Sorin Umbrărescu

Bogdan Ștefanachi

Ionel Muscalu

Robert-Iulian Hristea

Ovidiu-Marcel Sîrbu

Claudiu-Sorin Roșu-Mareș

Gabriel Daraban

Dorin-Octavian Corcheș

Iulian-Robert Tudorache

Christopher Raphael Nazaruk

Ioan-Bogdan Lazăr

Eduard Luca

Marian-Catălin Burcescu

Silviu-Mihai Cîrloganu

Constantin Voicu

Mihaela Hușanu

Ionuț Eduard Nuică

Alexandra-Raluca Roșca

Alexandru-Ștefan Deaconu

Daniela-Maria Kruppa

Dan-Nicolae Gherman

Bogdan Tănase

Lia-Ruxandra Ruscea

Alexandru Gurghian

Ștefan-Ioan Tiriteu

Andrei-Alexandru Badea

Virgil-Silviu Dima

Emilian-Marian Stoica

Oana-Alexandra Mina-Drăghici

Răzvan-Alexandru Bujac

Mihai Hanganu

Nicolae Pungă

Lista PRODEMO

Cătălin-Sorin Ivan

loana-Alexandra Picoș-Făgădaru

Cornel Radu-Loghin

Emilian-Aristidie Burdușel

Tudor-Bogdan Matei

Gabriel Dobraniș

Dumitru-Ionuț Moisa

Daniela-Cristina Mihalcea

Raul-Ștefăniță Dumitru

Elena-Valentina Panait

Roxana Dragomir

Samer Issa

Cosmin-Daniel Cărbunaru

Călin-Mihai Soare

Roxana-Alexandra Constantinescu

Lucian-Alexandru Manole

Virgil-Valentin Costache

Florin Socaci

Teodora Stănciulescu

Diana Hostiuc

Cătălin-Ionuț Croitoru

Paul-Mihai Pușcașu

Vlad Mincă-Todireanu

Mădălina-Emilia Hristea

Nicolae-Leonid Mârzan

Vasile-Constantin Alexandrescu

Lista PMP (Partidul Mișcarea Populară)

PMP face parte din Grupul Partidului Popular European (Creştin Democrat).

Traian Băsescu

Eugen Tomac

Ioana-Felicia Constantin

Emil-Marius Pașcan

Simona-Maria Vlădica

Robert-Nicolae Turcescu

Teodora-Alexandra Desagă

Petru Movilă

Nicoleta-Cătălina Bozianu

Cornel-Cătălin Bulf

Severica-Rodica Covaciu

Vasile-Cristian Lungu

Clement Negruț

Silvia-Elisabeta Galben

Catalin-Lucian Iliescu

Costel Mihai

Cornel-Mircea Sămărtinean

Gabi Ionașcu

Ștefănel-Dan Marin

Viorel Botea

Gheorghe Baciu

Claudiu-Iorga Palaz

Ionuț-Mihai Popovici

Marian Andronache

Adrian-Mihăiță Todoran

Romulus-Doru Buhăescu

Bogdan Gavrilescu

Valentina-Gabriela Dobrotă

Rizia Tudorache

Mărioara Junjan

Ion Melinte

Ingrid-Sofia Hohr

Marian-Daniel Păloiu

Gheorghe Vasile

Francisc-Cristian Schuster

Liliana Nițu

Doina-Mihaela Demoor-Brate

Andrei Amariței

Nicolae Patru

Adrian-Alexandru Popan

Marius-Valentin Orha

Petre Popeangă

Felix-Patrick Florea

Lista PSR (Partidul Socialist Român)

Marin Badea

Violeta Mercea

Petrică Dima

Corneliu Riegler

Adrian-Manuel Dinu

Rodica-Dorina Roman

Gheorghiță Zbăganu

Carmen-Dorina Petroșel

Costică Zdrobiș

Remus-Florin Mănoiu

Marius Mihai Oprea

Teodor Caraș

Filofteia Scurtu

Samir-Vasile Oancă

Constantin-Liviu Sandu

Georgeta Giurea

Carmen-Mihaela Dan-Tudor

Ilie Rotaru

Maria-Nicoleta Neamțu

Paul Oana

Georgiana-Mihaela Uțanu

Nicolae Iosif

Mihaela-Denis Rotaru

Gabriela-Alice Dragomir

Ionela-Cristina Martin

Elena-Mădălina Țicleanu

Constantin Tănăse

Emil-Marian Nae

Lista PSDI (Partidul Social Democrat Independent)

Cornel-George Comșa

Carmen-Mariana Dăscălescu

Radu Stancu

Sergiu Plîngău

Vili Mihaela Constantin

Bogdan-Marius Ilie

Virgil Nicorescu

Mădădlina-Andreea Mustăreață

Răzvan Rotaru

Florin-Ștefan Vasile

Andrei-Răzvan Condurățeanu

Ana-Roxana Cîrdei

Tacob Pușcaș

Camelia-Viorica Enache

Vincențiu-Daniel Antonescu

Diana Olteanu

Adina Cristonia Răpan

Andreea-Luiza Strugariu

Daniela Știrbu

Bogdan-Mihai Spirea

Dănuț Costache

Cristian Drăgan

Adela Mihai

Alexandra Manole

Camelia Fuiorea

Sorin Antoniu Petrovici

Mariana-Cristina Spătaru

Cristin-Antonio Dumitru

Bianca-Maria Berchez

Paul-Alexandru Lăzărescu

Mirela-Tatiana Andrei

Tuliana Ivănăsciuc

Veronica Chiriță

Dalia Ciubucă

Gabriel-Roberto Vișan

Eugen-Victor Stănescu

Roxana-Gabriela Andrei

Andra-Camelia Rămulescu

Alexandra Eftimie

Oana-Andreea Dulgheru

Luminița Păsculescu

Andrei-Mădălin Cârstocea

Eugen Dincă

Lista PRU (Partidul România Unită)

Mihai-Bogdan Diaconu

Andrei-Laurențiu Piticaș

Florian Mirea-Diaconu

Dumitru Bădrăgan

Rudi Bugă

Ovidiu-Dumitru Zara

Răzvan-Iulian Ciortea

Ștefan Lungu

Ioan Constantinescu

Ionuț-Cristian Stuparu

Alexandru Hurjui

Sorin-Adrian Deac

Nelu Neacșu

Traian-Teo Onicel

Narcis-Viorel-Florin Someșfălean

Monica-Iulia Luchian

Ion lie

Ligia-Antoanetta Drulea

Aurel-Marian Stanciu-Lazăr

Constantin-Mirel State

Mihaela Bibicu

Șerban Andrei Buduleci

Mihaela Manolache

Bogdan-Florin Enache

Loredana Moroșan

Nicolae-Daniel Oțelea

Alexandru-Laurențiu Tănase

Emil Gheorghe Peptea

Florin-Lucian Florescu

Mihaela-Mădălina Mitrache

Lista UNPR (Uniunea Naţională pentru Progresul României)

Ilie Năstase

Anghel Iordănescu

Luminița-Pachel Adam

Claudiu-Ciprian Tănăsescu

Mircea Manolache

Constantin Tomescu

Gheorghe Bică

Apostol-Picu Roman

Laura Berbecaru

Ene Dinga

Gheorghe Popa

Titu Bojin

Stănuț-Constantin Tucan

Daniel Manolache

Neagu Murgu

Gheorghe-Iulian Ioniță

Dumitru-Iulian Popescu

Daniela Popa

Alexandru-Marius Tudor

Marius-Cosmin Marian

Vasile Șalaru

Mihai-Dan Banu

Florin Trosca

Andrei Popete Pătrașcu

Daniela-Andreea Nețoiu

Constantin-Alin Bucur

Daniel-Ion Popescu

Robert-Adrian Candoi-Savu

Liviu-Adrian Stoica

Nicușor-Valentin Stan

Vasilică Dinică

Dumitru Oprea

Ștefan-Marius Muscalu

Tiberiu Pleșu

Moise-Cornel Oancea

Viorel Matei

Silvia-Mihaela Nedelcu

Adișor-Sergiu Alexandru

Cristian Burețea

Mihail-Cristian Negulescu

Marga-Florența Niculae

Iulian Nedelcu

Daniel-Călin Lazăr

Lista BUN (Blocul Unităţii Naţionale)

Alexandru-Gabriel Vulpoiu

Costel Stanciu

Saveta Ionesi

Manuela Aciubotăriței

Ioan-Ștefan Zară

Florentina-Mariana Szabo

Tonel Veleat

Cristian Obreja

Codrianu-Alexandru Pentilescu

Lucian Valerian Zară

Sorin-Gheorghe-Dan Pleșu

Adriana-Gabriela Finica

Candidați independenți

Gregoriana Carmen Tudoran

George-Nicolae Simion

Peter Costea

Etichete:

 

alegeri europarlamentare 

 

alegeri europarlamentare 2019 

 

lista candidati alegeri europarlamentare

NDQwJmhhc2g9ZWJlMjNiZjEwYjMzOGRjODUwOWEwOGRiMmQ0Y2U0MWQ=.thumb.jpg

 

 

interested scrutiny GIF

Edited by [SPD]*EleMenT*

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...