Jump to content
Mihaela

Horoscop 18 iunie 2019

Recommended Posts

        Vibraţia zilei este 9 şi o să aflăm sensul ascuns al unor situaţii petrecute mai demult.

HOROSCOP 18 IUNIE 2019 GEMENI
 
E posibil să vi se aprobe un credit să vă puteţi lua casa, ori să plătiţi nişte taxe sau s-aveţi pentru concediu. E posibil să încasaţi nişte bani şi să aveţi de cheltuială zilele-astea, să ieşiţi în oraş, la plimbare sau prin ţară, mai spre week-end.

HOROSCOP 18 IUNIE 2019 RAC
 
Se poate să luaţi o decizie referitoare la viitorul vostru în doi, să vă logodiţi, să vă căsătoriţi. Se poate să vă găsiţi ceva de lucru şi s-aduceţi mai mulţi bani în casă, pot fi nişte activităţi de care să vă ocupaţi în paralel şi o să aveţi mai mult spor în casă.

HOROSCOP 18 IUNIE 2019 LEU
 
Poate puneţi la cale un eveniment festiv în week-end şi o să vă ocupaţi de pregătiri, aprovizionare, decoraţiuni, o s-aveţi multe de făcut. Le puteţi cere şefilor nişte înlesniri, le aduceţi aminte şi de banii pe care vi i-au promis şi o să faceţi progrese la slujbă şi-o să fiţi şi mulţumiţi.

HOROSCOP 18 IUNIE 2019 FECIOARĂ
 
Se poate să renegociaţi un contract, iar dacă nu iese cum vreţi voi vă puteţi repoziţionă şi să mai faceţi câte un rabat. O să faceţi nişte schimbări ca să vă meargă mai bine în viaţa de cuplu, să petreceţi mai mult timp cu familia, poate o s-aveţi şi copii şi totul va fi diferit, altfel.

HOROSCOP 18 IUNIE 2019 BALANŢA
 
O să cheltuiţi nişte bani pentru confortul familiei şi poate or fi ceva urgențe, de făcut nişte reparaţii. O să vă luptaţi, se pare, pentru drepturile voastre la job şi or să se vadă rezultatele, poate vi se dă vreo funcţie, primiţi şi aparatură performanţă, maşina de serviciu şi altele.

HOROSCOP 18 IUNIE 2019 SCORPION
 
E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care se va lipi de sufletul vostru şi o să puteţi forma un cu totuu, o relaţie serioasă şi să vă căsătoriţi. E momentul să vă reinventaţi şi să puneţi în aplicare o strategie profesională, să puteţi avansa în carieră, şi să vă asiguraţi un salariu mai bun.

HOROSCOP 18 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR
 
Relaţia cu partenerul de cuplu se rescrie frumos şi o să redescoperiţi bucuria traiului în doi şi nevoia de a avea copii. E posibil să luaţi nişte bani, să daţi o raită pe la cumpărături, vă achitaţi de toate obligaţiile financiare şi o să fiţi cu plăţile la zi.

HOROSCOP 18 IUNIE 2019 CAPRICORN
 
O să vă scoată cineva la plimbare, poate e de discutat ceva între patru ochi şi o să se lase şi cu vreo decizie de final. Poate va fi ceva în plus de lucru la serviciu şi e posibil să luaţi şi mai mulţi bani luna care vine, iar dacă va fi o mărire de salariu o să luaţi în mod constant.

HOROSCOP 18 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR
 
Se poate să găsiţi o preocupare de timp liber care să reactiveze pe dinăuntru acele valenţe care vă fac speciali. O să vă caute cineva care vede în voi persoana ideală pentru o relaţie statornică şi va trebui să daţi un răspuns că omul să ştie ce-are de făcut.

HOROSCOP 18 IUNIE 2019 PEŞTI
 
Din banii strânşi poate-o să faceţi o investiţie în locuinţă, iar unii dintre voi o să vă luaţi o casă, ori vă mutaţi cu chirie. Se-adună prietenii c-o să vă duceţi la un eveniment care o să vă pună în legătură cu nişte oameni de afaceri care vă pot susţine financiar, sau să intraţi într-o altă clasă valorica.

HOROSCOP 18 IUNIE 2019 BERBEC
 
Poate-o să-ncepeți o specializare pentru că vreţi mai mulţi bani la salariu, faceţi un training. O să luaţi semnăturile de care aveţi nevoie ca să definitivaţi o situaţie, să avansaţi cu proiectele de la slujbă, din sfera - învăţământ, dar şi din cea personală.

HOROSCOP 18 IUNIE 2019 TAUR
 

O veste de bun augur de la mare distanţă şi o să vă pregătiţi de o escapadă turistică, poate vă duceţi acolo în concediu. Poate o să vă asociaţi cu nişte oameni ca să puneţi pe roate o afacere, să daţi drumul unui proiect care o să vă propulseze în cariera şi să atingeţi un alt nivel.

  • Like 1
  • Love 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Who Was Online  0 Users were Online in the Last 2 Mins

    There is no users online

×
×
  • Create New...