Jump to content

Intra pe Discord !

Daca vrei sa-ti faci prieteni noi si sa ne fii alaturi apasa pe acel butonul de mai jos!
Intra acum!

LiveStats !

Cucereste top-urile noastre si verifica pozitia ta direct de pe site-ul nostru.
Viziteaza

Campanie Admini FREE

Oferim 50 de admine FREE grade (Sergent & Colonel).
Link

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

ANUNȚ CĂTRE ADMINI !! Trebuie trimisa o noua parola pentru ca accesul dvs. sa fie din nou activ. Link

Mihaela

Horoscop 11 iulie 2019

Recommended Posts

O zi cu provocări.

HOROSCOP 11 IULIE 2019 RAC
Poate faceţi o investiţie serioasă, vă consultaţi - neapărat - şi cu familia şi o să vă puneţi de acord - până luni, să ştiţi ce faceţi. Poate renunţaţi la un contract în favoarea altuia şi o să fie cu desfăşurare de forţe, o să aveţi parte şi de câştiguri materiale.

 

HOROSCOP 11 IULIE 2019 LEU
O să perfectaţi şi nişte acte care v-au restricţionat accesul la o sală de sport, de spectacole, pe mijloacele de transport pentru că nu erau actualizate. Sunt multe lucruri pe care le puneţi în ordine şi o să faceţi un efort să eliminaţi restanțele ca să fiţi cu toate la zi - să nu strige după voi cei cărora le-oți fi rămas datori cu ceva.

 

HOROSCOP 11 IULIE 2019 FECIOARĂ
O să găsiţi o cale de-mpăcare cu cineva care chiar dacă a greşit regretă şi puteţi trece peste orice neînţelegere. Încep să vă deranzeje probabil nişte aspecte care ţin de sănătate şi ar fi bine să-ntrebați ce medicamente să luaţi ca să funcţioneze - ceas - organismul.

 

HOROSCOP 11 IULIE 2019 BALANŢA
Au de unde să apară nişte bani şi o să daţi o raită pe la magazine sau spicuiţi din mediul on-line câte ceva. Sunt oameni cu care vă puteţi vedea, poate plecaţi în grup organizat pe undeva şi e de văzut dacă vor să vină toţi, că apar nişte modificări în schemă.

 

HOROSCOP 11 IULIE 2019 SCORPION
O să vă răsfeţe şi pe voi cineva, vă scoate la masă în oraş, vă invită şi la o plimbare mâine, poimâine pe undeva în afara oraşului. Noutăţi care o să vă cam dea viaţa peste cap, dar o să vă mobilizaţi din mers, o să vă folosiţi intuiţia să vă mobilizaţi cum trebuie în ecuaţia dată.

 

HOROSCOP 11 IULIE 2019 SĂGETĂTOR
E posibil să prindeţi din zbor o ofertă de vacanţă sau un city break şi care să vă încarce frumos, energetic. Cineva care v-a promis mai demult că vă scoate la un film, un spectacol se ţine de cuvânt şi o să vă bucuraţi de o seară frumoasă în doi.

 

HOROSCOP 11 IULIE 2019 CAPRICORN
Cineva pe care l-aţi crezut definitiv pierdut, va căuta să vadă ce faceţi şi în ce sentimente faţă de el va mai scăldaţi. O să vă străduiţi s-ajungeţi cu plata facturilor şi a ratelor la zi, să nu aveţi restante acum când plecaţi în concediu, ori poate vă-ntoarceţi şi contul s-a cam golit.

 

HOROSCOP 11 IULIE 2019 VĂRSĂTOR
Relaţia de cuplu se poate stabiliza şi să simţiţi nevoia să vă şi căsătoriţi până anul viitor. Se poate să reînnoiţi echipă cu care vă-ntâlniţi în particular şi să vă facă plăcere să petreceţi câteva ore în prezenţa unor oameni cu care o să armonizaţi, aşa, de la bun început

 

HOROSCOP 11 IULIE 2019 PEŞTI
Poate le-ntindeți o mână de ajutor unor rude, e cineva care se mută sau n-o duce prea bine cu sănătatea. O să mai cheltuiţi nişte bani ca să vă puneţi casa la punct şi să faceţi nişte schimbări şi pe lângă casă, şi scăpaţi de nişte griji - că era un lucru pe care vi l-aţi propus mai demult.

 

HOROSCOP 11 IULIE 2019 BERBEC
Cineva care a tot încercat să vă abordeze n-a primit încurajări din partea voastră dar acum păreţi receptivi. Poate v-a luat-o gura pe dinainte şi-aţi spus nişte lucruri pe care acum le regretaţi şi partenerul de cuplu v-a taxat, nu mai vorbeşte cu voi - vedeţi cum dregeţi situaţia.

 

HOROSCOP 11 IULIE 2019 TAUR
Aţi putea lua ceva scump pentru casă, dar pe care-l puteţi cumpăra la reducere dacă prindeţi momentul, ori se poate şi în rate. O întâlnire cu cineva care vă cooptează într-un proiect care v-ar aduce satisfacţii profesionale şi banii de care-aveti nevoie, să faceţi lucruri care vă fac plăcere.

 

HOROSCOP 11 IULIE 2019 GEMENI
Poate luaţi o decizie în privinţa maşinii pe care vreţi s-o vindeţi să vă cumpăraţi alta sau să renunţaţi de tot, deşi n-o să rezistaţi fără. Vă puteţi duce la alt serviciu dacă oferta financiară este mult mai generoasă şi-or mai fi alte avantaje, care nu-s deloc de neglijat, şi poate vă duceţi.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Who Was Online  1 User was Online in the Last 2 Mins

×
×
  • Create New...