Jump to content

Intra pe Discord !

Daca vrei sa-ti faci prieteni noi si sa ne fii alaturi apasa pe acel butonul de mai jos!
Intra acum!

LiveStats !

Cucereste top-urile noastre si verifica pozitia ta direct de pe site-ul nostru.
Viziteaza

Campanie Admini FREE

Oferim 50 de admine FREE grade (Sergent & Colonel).
Link

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Echipa CSFREE.Ro va urează un Halloween înfricoșător! 💀🤡👻

SWM

Ipad House, Casa Viitorului!

Recommended Posts

Pereții chiar pot vorbi cu tine în iPad House, sau altfel spus proiectul Openarch, și pot trimite mesaje pe twitter, pentru că fiecare suprafață din casă este touchscreen. Întregul sistem poate fi controlat prin gesturi sau comenzi vocale. Sistemul folosește proiectoare și senzori care sunt capabili să transforme pereții casei sau chiar podelele în ecrane interactive.

Pentru dependenții de internet Openarch poate fi cea mai buna modalitate de a sta conectați cu lumea virtuală pentru că ântregul apartament poate fi transformat într-un gigant ecarn tactil.

Pereții pot arăta update-urile Facebook sau chiar holograme ale prietenilor cu care vrei să faci video chat. Tot acest ansamblu poate fi controlat din orice loc din casă, deci nu ești legat de un PC, laptop sau tabletă pentru a folosi această casă a viitorului, iar controlul se va face prin comenzi vocale sau gesturi, adică nu va trebui să atingi efectiv peretele pentru a plasa comanda.

Directorul firmei producătoare Think Big Factory, Ion Cuervas-Mons, a declarat că partea hardware pentru acest maxi-gadget este terminată în totalitate, dar partea software nu a fost terminată decât în proporție de 40%.

De asemenea, pe lângă interacțiunile de toate felurile în lumea virtuală, proprietarul locuinței inteligente va putea, tot prin comenzi vocale sau gesturi, să controleze fiecare aparat din casă. Cu alte cuvinte luminile sau muzica pot fi pornite prin comenzi vocale, mașina de spălat va activa programe de spălare tot astfel.
Sistemul pus la punct de către Think Big Factory țintește către înlocuirea controlului aparatelor prin atingerea lor sau atingerea unor taste, cu comenzile vocale sau gesturile.

Lucrul la acest proiect a început acum trei ani într-un apartament din nordul Spaniei, iar șeful proiectului spune că speră ca partea de software care lipsește să fie finalizată cât mai curând, în așa fel încât toată lumea să se poată bucura de noua tehnologie.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Who Was Online  1 User was Online in the Last 2 Mins

×
×
  • Create New...