Jump to content
Eusebiu

Horoscop 20 Noiembrie 2019

Recommended Posts

1. HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

O să vă bucuraţi de recunoaştere publică, sau măcar în mediul vostru profesional or să vi se aducă mulţumiri. Se poate să vă duceţi la o întâlnire importantă, poate puneţi bazele unei afaceri, sau intraţi într-o relaţie sentimentală care vă poate schimba viaţa în bine.

2. HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

Sufleteşte pare să vă meargă şi mai bine, poate pentru c-aţi vorbit deschis cu partenerul, v-aţi confesat şi-aveţi conştiinţa uşoară. O s-aveţi de unde să luaţi mai mulţi bani şi o să vă puteţi cumpăra acele lucruri mai speciale şi costisitoare şi o să atingeţi un alt nivel de trăi, alt standard.

3. HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

Poate-ati făcut vreo cucerire, e cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine, să-ncercaţi o relaţie să vedeţi dacă sunteţi compatibili. Apar tentaţii în sfera profesională şi o să vă gândiţi dacă vă duceţi la alt serviciu, sau nu vă lăsaţi ademeniţi cu nişte bani în plus şi nu mulţi.

4.HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

O să vă faceţi un pic de timp şi pentru activităţile de grup care pot fi şi de plăcere, dar şi ca să câştigaţi un ban în plus. Vi se pot da acei bani pe care trebuia să-i primiţi luna trecută, dacă nu chiar mai demult şi o s-aveţi de rate, facturi şi alte cheltuieli extrabugetare.

5.HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2019 PEŞTI

O invitaţie la film, la o manifestare sportivă, artistică, şi o să vă destindeţi. O să vă puteţi înţelege mai bine cu şefii, o să le puteţi cere nişte beneficii şi să vi le şi acorde c-aţi atins acel nivel care să vă permită să vă cereţi drepturile.

6.HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

E posibil să vă intre mai mulţi bani în casă şi o să puteţi pleca într-o vacanţă de sărbători. O să v-apucaţi de treabă, sau angajaţi o firmă să vă repare ceva pe-acasă, ori să vă instaleze aparatura, mobilă, să vă puneţi casa la punct.

7.HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2019 TAUR

Cineva de care nu v-aţi putut desprinde sufleteşte va căuta şi o să vă scanaţi sentimentele, să vedeţi ce-a mai rămas din ele. Se rezolvă chiar şi problemele complicate cu care v-aţi confruntat vreme îndelungată şi o să treceţi la nivelul următor, va fi un salt în carieră.

8.HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

Poate intraţi într-un parteneriat de afaceri şi-o să vă sporiţi banii din cont, o s-o duceţi mai bine, o s-aveţi alt standard de viaţă. Relaţia cu partenerul de cuplu avansează spre o căsătorie, dacă v-aţi convins că e tot ce v-aţi dorit şi o să vă placă traiul în doi.

9.HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2019 RAC

E cineva sensibil, delicat care-şi doreşte să fie cât mai des în preajma voastră şi o să-i faceţi loc, dacă n-aveţi pe nimeni. O să recuperaţi acei bani pentru care aţi făcut demersuri non-stop şi o să luaţi ce-aveţi nevoie pentru familie şi pentru casă că e o listă cam lungă.

10.HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2019 LEU

Se poate să primiţi o veste bună legată de copii, c-o să deveniţi părinţi, sau bunici, dacă în familie se naşte un copilaş, sau mai mulţi. O să puteţi cumpăra piese de mobilier, diverse lucruri pentru cei mici la preţuri convenabile şi să vă bucuraţi de atmosfera bună din familie.

11.HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ

E posibil să luaţi nişte bani, poate primiţi o invitaţie în oraş, să vă bucuraţi de o conversaţie cu cineva care vă iubeşte. Poate v-apucaţi de nişte cursuri daţi un concurs, faceţi scoala de şoferi sau urmaţi o facultate on line, la distanţă, găsiţi voi ceva care să vi se potrivească.

12.HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2019 BALANŢA

O să ieşiţi la socializare, vă pregătiţi pentru o postură mai avansată pe scenă socială. Se poate să luaţi bani în plus la salariu, să mai aveţi şi nişte colaboreari care să vă completeze bugetul şi să vă descurcaţi mult mai bine cu banii la acest sfârşit de an.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Who Was Online  0 Users were Online in the Last 2 Mins

    There is no users online

×
×
  • Create New...