Jump to content
[Cojocaru]

Corneliu Papură a pus piciorul în prag! Mesaj categoric pentru galeria Craiovei: "Este un lucru rău"

Recommended Posts

Antrenorul oltenilor, Corneliu Papură, le-a transmis un mesaj fermsuporterilor, după ce Mirko Pigliacelli a fost contestat în primul meci din 2020.

Papură vrea să vadă unitate la Craiova: "Am făcut un meci foarte bun. Meritam să înscrie mult mai multe goluri, acesta e singurul regret. Am dominat jocul și nu se punea problema învingătoarei. N-am fost alături de băieți la finalul partidei, n-am văzut ce s-a întâmplat. Este un lucru rău pentru echipă. În momentul în care vom fi dezbinați, e clar că lucrurile nu vor merge bine pentru Universitatea Craiova.

Le înțeleg supărarea pe anumiți jucători, pe anumiți antrenori, dar trebuie să fim uniți. Altfel, nu vom reuși nimic. Ar fi bine să ne punem cu toții la masă și să susținem Universitatea Craiova. Orice conflict între jucători și spectatori, nu va duce la nimic bun. Cu toții vom pierde. Astăzi este Mirko, mâine este alt jucător. Dezbinați, vom pierde. Dacă nu suntem uniți, ne va fi greu să câștigăm. Uniți vom fi mult mai puternici", a spus Corneliu Papură, la finalul partidei cu Gaz Metan.

 

 

Edited by Cojo
Eliminare elemente noi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Who Was Online  0 Users were Online in the Last 2 Mins

    There is no users online

×
×
  • Create New...