Jump to content
ZERO

Reclamație nefondata

Recommended Posts

Numele dvs: ZERO
Numele adminului reclamat: wnnknown wh0?
Motiv reclamatie: Pentru ce mute?
Dovada:https://imgur.com/a/OvoxPUq

Mute 10 minute pentru că am scris pe chat în mod ironic că are WH wnnknown, mai apoi BAN 120 pentru retry la mute, asta o accept, dar mute de ce?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ce explicatie sa dau, e foarte simplu. A scris de 10 ori in chat ca am aim ca am wall si i-am spus frumos sa imi faca reclamatie sau demo ce masuri poate sa ia, n-a tinut cont a continuat sa spuna ca am wall si i-am dat gag 10 min, nu halesc glumele astea. Dupa care a dat retry la gag si a primit ban 120 de min. Nu vad de ce i-a fost scos banul, nu e ca si cum am facut eu abuz @Argo

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fac ss la toată consola să vezi că am mentionat o singură dată că ai wall? Nu mai mânca din brânză, stiu că este greu să accepti o greseală, dar dacă ai facut o, ti o asumi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cum poti sa pacatuiesti si cu gandul, asa poti sa primesti gag si daca reclami codatii in chat :) iti dai seama ca mi-o asum. daca vrei intra pe sv si spune iar ca am wall sau ceva sa pot sa iti dau 15 sa imi mai faci o reclamatie. pana la urma nu suntem bataia voastra de joc. Dupa cum probabil ai vazut si tu eu spamez la un interval de timp "codatii pe u@" tocmai pentru ca acolo poti sa reclami un player si ca eu sa pot sa iau masurile aferente. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://steamcommunity.com/profiles/76561198331751003/screenshots/ 

Un link sa vezi consola si sa nu mai vorbesti aiurea pe reclamatie, eu zic ca nu are rost sa cauti in consola de cate ori am zis ca ai WH, deoarece am zis o data, dar daca chiar vrei poti sa te uiti. Asta am vorbit de asumare, tu ai mintit ca am zis de nu stiu cate ori.

N am nimic cu tine, dar faptul ca esti CO-OWNER nu te face mai special sa zic ca sa poti face abuz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu are nici o relevanta gradul pe care il detin cu deciziile pe care le iau, mi s-a parut ca m-ai luat peste picior si ai insistat pe tema asta si ti-am dat gag 10 min ca sa te linistesti. Am spus ce era de spus, repet, daca vrei poti sa incerci iar sa ma testezi cu glume d-astea dar nu stii ce reactie pot sa am. In concluzie daca iti vezi de treaba ta si ai glume cu cine iti permiti eu nu am de ce sa "abuzez" de gradul meu pe tine cum te plangi tu. Astept decizia lui @Argo eu pot sa fiu sanctionat pentru ca am dat gag 10 min si poate e prea mult, dar tu tot trebuie sa stai pe banca 120 de min.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu i-am dat unban, ca din reclamație mi sa părut banal sa primească gag doar pentru ca a zis ca ai wall. Nu știam ca a insistat cu aceasta întrebare. 

Reclamație nefondata.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Who Was Online  0 Users were Online in the Last 2 Mins

    There is no users online

×
×
  • Create New...