Jump to content
maNdrunK.

Rezolvat Propunere VIP

Recommended Posts

Salut!

Vin și eu cu o propunere și anume scoaterea accesului la chatul adminilor ( U@)celor care au VIP. Am întâlnit unele situații neplăcute când vorbeam cu un admin pe chatul nostru despre un codat si unul din VIPi l-ar fii anunțat pe acesta.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest [Q4]

salut daca nu se poate scoate anuntativa pe steam s au telefon alta solutie aici eu nu vad

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, yung_dxath said:

Citeste ultimul reply.

Se poate modifica pluginul, se face in tandem , se poate testa noaptea, asta nu ar fii o problema. Problema mare e ca VIP ul nu are ce caută cu chatul adminilor.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da ai dreptate @maNdrunK. Se poate modifica dar acest plugin este de cand sa infiintat serverul si daca ar modificat pluginul ar aduce la nefunctiionarea corecta a serverului  si pentru scoaterea/modificarea pluginului ar aduce la crearea unor noi pluginuri in  care nu mai este bagat in  pluginul    adminilor   si cel de vip ,si asta ar aduce cel putin  vreo 2/3 luni  la facerea unor noi pluginuri pentru functionarea corecta a serverului !

Si cum am spus eu si Argo ca nu se poate,, nu mai faceti  propuneri  de acest gen ca nu sta nimeni pentru ca vreti voi sa se modifice pluginurile cei care aveti steam-on va anuntati pe steam iar cei care nu aveti steam va anuntati pe server cu  mesaje in privat ..si cu asta am incheiat  subiectul..!

t/c.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Who Was Online  0 Users were Online in the Last 2 Mins

    There is no users online

×
×
  • Create New...