Jump to content

BATTLEZONE.png       Salut Guest !

Ești invitat sa te înscrii la turneul CSFREE! 1 vs 1

Jucători maximi pentru înscriere sunt 16 players!

*Câștigă premiile noastre mai mai multe detalii vizitează link-ul de mai jos, sau intra la secțiunea BattleZone.

https://www.csfree.ro/forum/359-tournament-1-vs-1/

 

Intra pe Discord !

Daca vrei sa-ti faci prieteni noi si sa ne fii alaturi apasa pe acel butonul de mai jos!
Intra acum!

LiveStats !

Cucereste top-urile noastre si verifica pozitia ta direct de pe site-ul nostru.
Viziteaza

Campanie Admini FREE

Campanie Admini (STEAM-ON) (Sergent & Maior).
Link

VIP GRATUIT

Pentru cei cu STEAM ON! VIP-ul pe server este gratuit și permanent. Trebuie decât sa depui o cerere pe forum.
Depune Cerere

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

JngerMafiot

5 Jocuri memorabile pe PlayStation4 !

Recommended Posts

Pe care nu le mai gasesti pe alte console de gaming..!

 

jocuri-.jpg

 

 

 

Primul joc: The Last of Us (Remastered) 

the_last_of_us_remastered

The Last of Us este o creație a celor de la Naughty Dog pe care mulți o consideră cel mai bun joc din toate timpurile. Este vechi, fiind lansat în variantă originală pe PlayStation 3, dar versiunea Remastered aduce în actualitate din punct de vedere grafic una dintre cele mai fascinante aventuri post-apocaliptice pe care ai văzut-o vreodată într-un joc video. Este spectaculos și e pasul firesc să te pregătești pentru The Last of Us II a cărui dată de lansare urmează să fie comunicată.   

Al doilea joc :Uncharted 4 !

Uncharted 4

Unul dintre cele mai reușite jocuri din serie și, cu siguranță, cel mai arătos, Uncharted 4 încheie povestea lui Nathan Drake în cel mai frumos mod cu putință. Un fel de Indiana Jones al vremurilor noastre, Drake a făcut o treabă spectaculoasă în întreaga serie, cu ajutorul minților creative de la Naughty Dog. Sunt scene în care îți vine să te oprești doar pentru a admira decorul, pentru a te uita cum plouă sau pentru a te uita la un cut scene care te face să te simți de parcă ești eroul propriul film de la Hollywood.

Bine de știut – luna aceasta, Uncharted 4: A Thief’s End este gratuit cu PlayStation Plus.

ALtreilea joc:Horizon Zero Dawn !

top jocuri 2017 horizon zero dawn

 

Din premisă, nu prea avem cum să fie un joc foarte bun. Acțiunea se petrece în viitor și tragi cu arcul în dinozauri robotici. În prima fază, a generat mulți fani doar din prisma graficii spectaculoase. Când a ajuns însă să fie lansat, a devenit evident de ce Sony a folosit Horizon Zero Dawn pentru a justifica investiția într-un PS4 Pro.

Dincolo de grafica impresionantă, scenariul este cel care o să te țină ancorat zeci de ore cu controllerul în mână. Această poveste SF originală are multe elemente în favoarea ei și te face să revii. E posibil să fie disponibil și pe PC, cândva în viitor, dar deocamdată îl ai doar pe PS4.

AL  Patrulea joc: Spider-Man ! 

review spider-man ps4

 

La prima vedere, ai fi crezut că o manifestare a poveștii lui Spider-Man într-un joc de console este destinată în mod exclusiv fanilor Marvel. Din primul trailer, părea încă un proiect menit să ducă profitabilitatea benzilor desenate pe noi culmi. Deși bifează și aceste aspecte, Spider-Man trebuie jucat de către orice pasionat al jocurilor de tip open-world, în care ai o libertate fascinantă de mișcare.

Povestea spusă aici este una originală, nu are legătură cu vreun film din ultimul deceniu și nici nu încearcă să-ți „vândă” o viitoare ecranizare. Acesta este un joc de sine stătător care îți arată ce se poate face pe PlayStation când ai mult timp la dispoziție din poziția de dezvoltator, iar banii nu sunt o problemă. Și-au dorit mulți ca acesta să fie un succes, iar când vei intra în piele persoanjului îți vei da seama că niciodată nu te-ai simțit atât de bine ca super erou.

Si al cincilea joc si ultimul: God of War !

God of war demo

 

Motivul pentru care eu personal mi-am luat un PS4 Pro și poate cel mai bun argument că nu merită să aștepți PlayStation 5 pentru a-ți testa televizorul 4K este God of War. În teorie, face parte dintr-o franciză începută cu mulți ani în urmă.

În practică, ce se întâmplă în noul GoW este atât de diferit de ce ai experimentat în trecut, încât se justifică din plin eliminarea numărului de la capăt. Nu trebuie să te fi jucat niciun joc din serie ca să-l apreciezi pe ăsta, eventual, doar pentru a-l aprecia mai mult.

Când am văzut primele trailere și au apărut referințe la mitologia nordică, după două decenii de mitologie greacă, m-am gândit că are toate ingredientele pentru un eșec. După 10 minute de joc însă începi să-ți dai seama că ultimul God of War este ca un puzzle complex în care fiecare piesă îți aduce o bucurie imensă când o pui pe tablă.

Sunt multe argumente pentru a-l considera cel mai bun joc creat pentru PlayStation 4, iar acesta este motivul pentru care l-am pus pe prima poziție în acest articol cu cele mai lungi jocuri de PS4 pe care nu le găsești pe alte console.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Who Was Online  1 User was Online in the Last 2 Mins

×
×
  • Create New...