Connect on CS.CSFREE.RO ! SERVER: CS.CSFREE.RO -> NEW IP: 93.114.82.28:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.
Sergiu 1 Posted December 14, 2020 (edited) Bună, stimabililor. Am vrut și eu să intru pe discoarde ca tot omul și m-am trezit că am interdicție prin ban. Edited December 14, 2020 by Sergiu 1 Share this post Link to post Share on other sites
FeNNix 137 Posted December 15, 2020 Salut ! Sa ne lasi terog frumos nickul tau de pe discord (ex. Sergiu#1234) ca sa se uite colegii mei din ce cauza esti banat si sa se rezolve situatia . Multumesc ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
JngerMafiot 3.437 Posted December 16, 2020 Domnule @Sergiu motivul pentru care ai primit ban este ca ai folosit față de alți colegi /colege un ”limbaj urat” ți ai folosit vorbe ”misoginisme” urâte la adresa colegilor de pe ”discord”....eu unul îți scot banu avut pe ”discord” dar la următorul ban care -l mai ei pentru vorbe urâte și un limbaj urât din partea ta față de colegi o să te alegi cu ban permanent pe ”discord”.... că sunt un om ințelegător cu lumea o sa primești . Unnbaned ! t/c. Share this post Link to post Share on other sites