Jump to content

Intra pe Discord !

Daca vrei sa-ti faci prieteni noi si sa ne fii alaturi apasa pe acel butonul de mai jos!
Intra acum!

LiveStats !

Cucereste top-urile noastre si verifica pozitia ta direct de pe site-ul nostru.
Viziteaza

Campanie Admini FREE

Campanie Admini (STEAM-ON) (Sergent & Maior).
Link

VIP GRATUIT

Pentru cei cu STEAM ON! VIP-ul pe server este gratuit și permanent. Trebuie decât sa depui o cerere pe forum.
Depune Cerere

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 93.114.82.28:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Sign in to follow this  
Noboxeee

Microsoft te ajută să-ți ții parole la un loc și să le găsești tot timpul: cum le primești când ai nevoie

Recommended Posts

Printr-o actualizare importantă adusă aplicației Authenticator, Microsoft a decis să-ți centralizeze parolele pe care le folosești în browserul Edge și să ți le ofere pe iPhone, Android și alte browsere de pe PC.

Microsoft Authenticator este un instrument foarte bun pentru autentificarea în doi pași pe o varietate de platforme online. Eu îl folosesc ca generator de coduri pentru conturile mele Microsoft, dar și pentru Instagram. Este destul de versatil. Cea mai recentă iterație a aplicației de mobil a devenit însă semnificativ mai utilă, mai ales dacă obișnuiești să-ți uiți deseori parolele la conturile tale online.

Aplicația Microsoft Authenticator funcționează acum ca un centralizator pentru parolele tale online ascunse în spatele contului tău Microsoft, același pe care îl folosești în Windows 10 și, implicit, în browserul Microsoft Edge.

Dacă ai optat pentru salvarea parolelor tale online pe serverele Microsoft, iar ca utilizator de Windows 10 este improbabil să nu o fi făcut, acestea îți vor fi disponibile acum și pe iOS sau Android, indiferent de browserul pe care îl folosești pe smartphone sau tabletă. Funcția de autocompletare funcționează cu o intervenție minimă din partea ta, cu condiția să te fi autentificat în instrumentul de mobil menționat mai sus și să te fi autentificat cu același nume de utilizator și parolă ca pe Windows 10.

Apropo de Windows, dacă alternezi între Microsoft Edge și Google Chrome, Microsoft a lansat și o extensie de Chrome care îți completează automat parolele din Edge în browserul Google. Ca un detaliu util, aceasta din urmă funcționează în două sensuri, iar dacă ți-au actualizat o parolă în Chrome, data viitoare, va fi completată în varianta corectă și Edge.

În cazul în care te încântă enorm mecanismul propus de Microsoft pentru centralizarea și completarea automată a parolelor tale online, aplicația Authenticator îți poate importa parolele din Chrome, din fișiere CSV sau din alte managere de parole.

Microsoft-parole-1170x658.jpg

  • Love 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Who Was Online  0 Users were Online in the Last 2 Mins

    There is no users online

×
×
  • Create New...