Jump to content

Intra pe Discord !

Daca vrei sa-ti faci prieteni noi si sa ne fii alaturi apasa pe acel butonul de mai jos!
Intra acum!

LiveStats !

Cucereste top-urile noastre si verifica pozitia ta direct de pe site-ul nostru.
Viziteaza

Campanie Admini FREE

Campanie Admini (STEAM-ON) (Sergent & Maior).
Link

VIP GRATUIT

Pentru cei cu STEAM ON! VIP-ul pe server este gratuit și permanent. Trebuie decât sa depui o cerere pe forum.
Depune Cerere
JngerMafiot

MSI ANUNȚĂ PRIMUL LAPTOP GAMING 3K ..2021

Recommended Posts

MSI ANUNȚĂ PRIMUL LAPTOP  GAMING 3K ..2021

MSI-3K-notebook-primul_thumb.jpg

Cei de la MSI lansează sisteme de gaming de ceva timp cu o rată de succes din ce în ce mai mare. Din aceeaşi categorie face parte şi acest laptop de gaming GT6 2OD-261US. Este promovat ca fiind primul portabil de gaming cu rezoluţie 3K, egală cu 2880 x 1620. Dacă sunteţi tentaţi să  faceţi o comparaţie cu MacBook Pro-ul de 15 inci cu Retina Display, deşi acela nu este promovat ca fiind pentru gaming, are 2880 x 1800 pixeli.

Revenind la oile noastre, indiferent cât de utilă ne este rezoluţia acestui model în particular, mai importat decât orice este faptul că declanşează un nou trend de notebook-uri cu panouri HiDPI care în timp se va manifesta prin preţuri din ce în ce mai mici.

MSI GT60  are un display anti-reflexie 3K ca trăsătură principală de caracter. Partea de procesare a acestui laptop de gaming va fi asigurată de o combinaţie dintre un Intel Core i7 de ultimă generaţie şi un GPU NVIDIA GeForce GTX 780M. Acesta din urmă este suficient pentru a experimenta cele mai noi jocuri la rezoluţie Full HD. Killer DoubleShot este un brand şi o tehnologie care confirmă performanţa de neegalat a modulului de comunicaţiii wireless din acest sistem. Tastatura luminată multicolor este SteelSeries, iar sunetul este asigurat de Dynaudio. În final, puterea de procesare de care este capabil este atât de mare şi configuraţia hardware atât de actuală încât suportă până la trei display-uri externe conectate simultan, pentru un total de patru panouri ce afişează conţinut simultan.

Preţul de start pentru configuraţia standard a acestui laptop de gaming începe de la neegalata valoare de 2200 dolari. Ce ziceţi, este pe lista lui Moş Crăciun?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Who Was Online  0 Users were Online in the Last 2 Mins

    There is no users online

×
×
  • Create New...