Jump to content

JlR#Neeww

Members

Community Reputation

1 Neutral

Social Info

1 Follower

About JlR#Neeww

 • Birthday 07/06/1995

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

31 profile views
 1. {CSFREE] Reclamatie nefondata

  invata sa respecti lumea din jurul tau si sa numai provoci lumea si sa zici ca tu intri pe servar sa ne testez daca ne enervam. ti-a dat gag un admin , dupa tot nu termina , ti-am dat si eu gag si dupa ti-am si spu sa incetezi ca iti scot gagul , nu ai incetat . ai spus ca intri pe servar sa ne testezi sunt multi admini martori si te ei la vorbe cu fiecare . cu harta a fost o greseala . dar daca tot a iesit la vot am dato. invata sa vorbesti si sa respecti si vei fi respectat si nu banat . daca am procedat gresit suport .
 2. [CSFREE] Acceptat - Admin #JabbaW.Bistro^

  Pro , bft.
 3. [CSFREE] Respins-Admin Ana

  contra nu sunt orele facute de tine sunt de alta fata .
 4. Nick: JrL#Neeww Skype: Folosești Whatsapp pe telefon?: Yes Vârsta: 23 Experiența admin: 2 ani Cuvantul cheie din regulament: admin , csfree , august Ore jucate pe server: 12:22 Like la pagina noastra de Facebook? No Poți dona paypal? No Poți dona SMS? No Alte precizări?

CSFREE.Ro este o comunitate de counter strike 1.6, dedicata doar unui singur server: CS.CSFREE.RO !

Forumul nostru este bazat pe discuții generale, legate de gaming și tot ce tine de informatica. In același timp oferim jucătorilor nostru suport și informații utile despre server 
Suntem o comunitate unită care vă invită să vă distrați alături de noi și să întâlniți noi prieteni. Nu rata acestă ocazie minunată !!

Descarca Counter-Strike 1.6, steam update 2018.